Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális egy párkapcsolatban?
Ma este csupa szigorú lakat alatt tartott nő ír?
Párod bolond, mi az hogy ne találkozz a családoddal?? Meg az egész amiket írtál, én a felétől is menekülnék...
"már a 2.napon kijelentette hogy én őt mindig! magára hagyom, és hogy egy nőnek a társa mellett van a helye" :D :D
Tudod ezt ő úgy értette, hogy kutyának a gazdája mellett a helye - pontosan úgy is viselkedik veled más helyzetekben is, mintha a kutyája lennél, ez tök világos a leírásból. Én már ezután a szánalmas szövege után röhögve kitettem volna a szűrét.. de én alapból szeretem magam, eszembe se jutna büntetnem magam egy ilyen hisztis, éretlen, önző, élősködő f-szkalappal, mint a kedves párod.
Ha mindezek ellenére nem akarsz szakítani, meg szereted, meg "javítani szeretnél" ezen a sz-rtengeren és minden hasonló gyenge kifogás, akkor bocs, de meg is érdemled, hogy úgy bánik veled, mint egy ronggyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!