Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg normális viselkedés, és én vagyok a hülye?
Figyelt kérdés
Barátom egyre jobban ráakaszkodik a haverjára... 3 napot dolgozik, 3 nap szabad. Nos ebből ma van a 3. szabadnapja... Tegnap 4kor átment "biciklit szerelni" amiből 22 óráig tartó ivászat lett, és ráadásul a biciklit is szarul csinálták meg... Ezért persze ma megint menni kell, épp, hogy nemrég felkelt de már úton van a haverjához, aztán elmennek biciklizni is... Közben már tervezik hogy hova akarnak menni nyáron (ott alvós dologra..). Barátom nem érti, hogy nekem ezzel mi bajom, meg hogy MI BAJOM AZZAL HA NEM KETTEN VAGYUNK. Hát talán az, hogy az nem az én haverom, és ő se kíváncsi rám, végig autókról meg ilyenekről beszélnek, minek kellenék én oda? Szóval úgy állunk, hogy tegnap 4 óta kb hazajött aludni és megint nincs itthon. Majd este megint biztos hazajön... Munkanapjain hazaér és kb. max 1 órán belül alszik, de akkor is a telefont meg a számítógépet nyomkodja, kb hozzám se szól csak vacsora közben mert ő "fáradt". Ez tényleg normális így? Bezzeg a kis barátaival kibírja hogy órákig beszélgessenek. Megint sírok itthon egyedül... :(2017. márc. 4. 10:55
11/16 anonim válasza:
Ez bármi, de nem párkapcsolat. Nem kisfiú? Dehogynem, mindegy az hány éve született.
12/16 anonim válasza:
Úgyúgy. Meg kell fojtani a pasikat az idióta állandó nyavalygással és számonkéréssel (természetesen a semmiért).
Pont ezért viselkedik veled így szerintem. Amilyen a kérdésed, nem is csodálom...
13/16 anonim válasza:
Már csak azt nem értem mi rosszat írhattam a második válaszomban amiben nagyjából semmi hasznos dolog nem volt ezek szerint.
De inkább nem lepődöm meg, már megszoktam ezt ezen az oldalon.
14/16 anonim válasza:
Törödj bele, vagy szövetkezz a haver barátnőjével.
Nem fog változni. Neki egy háztartást vezető nő kell
15/16 anonim válasza:
Ên elmennêk a helyedben és letojnàm !Az ilyen ezt érdemli !
16/16 A kérdező kommentje:
Az jó, mert ma sincs itthon... :D
2017. márc. 15. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!