Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kenyszerbeteg a parom? Ez normalis viselkedes?
Az bizony. Vedd rá, hogy menjen el kezelésre, vagy hagyd ott.
Mostohaanyám pokollá tette az életemet, míg együtt laktunk. A szobámban tökéletes rendnek kellett lennie, ha valami nem úgy állt, hogy ő elképzelte, képes volt ordítani velem...
Fogytam is vagy 15 kilót, míg nem tudtam elköltözni.
Máshol is megjelenik ez vagy csak a r*hadt citrom?:D
Mert én is átrendezem a hűtőt, hogy pl rendezett legyen, zöldség a helyén, hús a helyén... nem vagyok egy görcsösen rendszerető lány, de jobb, ha egy alapvető rendszerezés jelen van itt-ott.
En parom is ilyen. Neha idegesit, de leginkabb vicces. Pl nem szereti ha en teregetek, mert en en mashova es mashogy rakom a ruhakat. Vagy ne hajtogassam a ruhait a szekrenyebe, mert nemtudom hogy kell. Nekem jo, igy nem kell teregetnem vagy hajtogatni:) viszont van par idegesito is; a fogkrememet mindig elpakolja mashova, akarmit foz, neki a legnagyobb labas kell amit utana en mosok el, minden rohadt dobozt meg kell tartani (pl turmixgep, erosito, telefon). De nem eleg, hogy nem szabad kidobni, ossze se lehet hajtogatni! Nem-nem, a dobozoknak uresen kell allniuk. Na ettol a falra maszok. Ugy nez ki az gardeobunk mint a cseri telep. Megertelek kerdezo. Nalad a citromnal ment fel a pumpa, nalam a dobozoknal:) (vagy a hasznalt szalveta amit nem lehet kidobni, de ebbe bele se merem menni).
Ettol fuggetlenul ezert nem szakitanek vele. Nekem is vannak dolgaim, en inkabb trehany vagyok, ami nem egy jo parositas egy OCDsel... Ha nagyon zavarja ot valami, akkor szol es en is, es probalunk rajta valtoztatni. Vagy ravenni hogy valtoztasson rajta. En a helyedben vennek egy kilo citromot es mindet a felso polcra szepen felsorakoztatnam. Aztan ha megkerdezi hogy mi az, mondhatod hogy te azt hidded o igy szereti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!