Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális viselkedés?
Nem vagy neki fontos, abszolút nem is érdekled.
Eddig is magadban voltál, akkor is magadban vagy, ha ott vagy nála: tulajdonképpen miért hívod ezt kapcsolatnak? Néha összejártok szexelni.
A helyedben én a hét minden napján jól ellennék egyedül: úgy kivágnám a pasit, mint a macskát.
Ez a srác egyáltalán nem szeret téged, unaloműzésnek jó vagy, amikor épp nincs jobb dolga, de amúgy abszolút nem érdekled.
Nem értem, miért ragaszkodsz ehhez a "kapcsolathoz".
Nem normalis. Alapbol nem lenne bajom a haverokkal, ha te is joban vagy veluk es bevon a tarsasagba, de igy nem, hogy tevezzel vagy takarits, lol, eleve minek takaritanal nala amig o sorozik a haverokkal :DD
Szerintem nagyon gyorsan epitsd le ezt a csavot.
Nem tisztel, nem szeret, minden és mindenki fontosabb nálad. Döntsd el, hogy akarsz-e egy életen át az utolsó cseléd lenni, vagy lelépsz és keresel olyat, akinek fontos leszel.
Szerintem a nagy böfögés-alvás-semmittevés közepette azt sen venné észre, ha eltűnnél az írásodból leszűrve.
Nem nagyon tiszteled saját magad, ha ilyet eltűrsz.
szóval akk átmész hozzá h kiszolgáld és takaríts? Tyű...szegénykém...
sztem nem ez az amit elképzeltél :D
Még mindig nem válaszoltál, mi az istenért vagy egy ilyen alakkal, aki ennyire semmibe vesz. Élvezed a lábtörlő szerepet?
Össze se kellett volna jönnöd vele igazából, de minimum szakítanod kellett volna, amikor rájöttél, mennyire szarik a fejedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!