Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális viselkedés ez szerintetek?
A barátom elég furcsán viselkedik mostanában. Ha valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné, megsértődik, és olyan, mintha kettéválasztaná a személyiségemet. Veszekedésnél jön elő a probléma. Van az, akit ő szeret - kaptam egy aranyos becenevet - és azt hangoztatja, ő azt a lányt akarja, engem nem is ismer.:) A másik, az a saját nevem, és ha valami nem tetszik neki, akkor így szólít, és hozzáteszi, tőlem nem akar semmit.:) De ezeket teljesen komolyan gondolja, az a baj.:(
Mit csináljak vele?!
Mond el neki, hogy a beceneves + a saját neves 'jellemekből' állsz te. Így vagy egy egész.
Nem fogod tudni, csak az egyiket mutatni, mert az nem a teljes részed.
Vagy elfogadja, vagy megszökik.
Én is utálok veszekedni.
Arra gondolok, hogy valami nem oké vele kapcsolatban. Egy és ugyanaz a személy vagyok, de neki nem...
Lehet azt hiszi, hogy skizofrén vagy.
Esetleg a saját skizofrén hajlamait vetíti ki rád.
Szakítsak? :)))))))))))
Más megoldás esetleg? :)
Más megoldás?
Szakíts és gyere ide. Nekem egy nevet is elég megjegyezni :D
Egyébként ha ennyire elfajult a dolog akkor tényleg erősen meg kéne gondolni, hogy mi értelme van így a továbbiakban. Te is érzed, hogy ez így nem jó, a kérdést sem véletlenül írtad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!