Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a viselkedés fajulhat komolyabbra?
Egészséges életmódot folytatunk a párommal, igyekszünk odafigyelni, h mit eszünk és az elegendő mozgásra! Pár napja nekem a kajám és a mozgási időm felborult :) Nem nagyon figyeltem oda, h mit eszem, de szerintem ez mindenkivel megesik, aki ezt csinálja.
Ma a barátommal 1 órát folyamatosan kint sétáltunk a városba és mire visszaértünk a lakásra, addigra én nagyon elfáradtam.. Unszolt, h menjek le vele gyúrni. Mondtam neki, h sajnálom de én elfáradtam és nem szeretnék ma lemenni. Addig-addig próbált rábeszélni és erőszakoskodott velem, míg kesztyűivel erősen meg nem dobált, majd a pántos részeivel rám nem csapott egyet a karomra... Kegyetlenül fájt és megalázónak is éreztem... Ha vissza gondolok rá, akkor a sírás most is elfog. Nem akartam előtte könnyeket ejteni, erősnek akartam mutatni magam. Az eredménytelen próbálkozása után feldühödve lement a terembe. Lassan már jön vissza és fogalmam sincs, h h viselkedjek vele...
Akkor sorban :)
Sose voltam karcsú alkat, de az elhízott sem. A kettő között, a husis fajta. Persze azért tornázok én is , h továbbra is vigyázzak magamra. Lejjebb nem tudok fogyni egyszerűen, nekem úgy tűnik, h ilyen az alkatom. Orvos is meglett kérdezve, azt mondta, h van ilyen.
Persze van, h mennek feljebb kilók és azt ő meg is mondja a szemembe, h most meghíztam. Egyszerűen most az volt a baj, h nem akart egyedül lemenni gyúrni.
Már feljött edzésből, idebújt hozzám, megpuszilgatott és bocsánatot kért,h bunkó volt vele, de belőlem ezzel a viselkedésével valamit elvett...
A hisztis p**át ne játszd el, mert azzal semmire nem mész. Engem mondjuk a hiszti rohadtul fel tud idegesíteni, sőt szerintem az az egyetlen, amiért csapkodni is tudnék. Ha te is azt várod tőle, hogy normálisan kérjen bocsánatot, akkor ez nem megoldás. Ha te is hisztizel ő is azt fog.
Egyébként a hetessel egyet tudok érteni valamennyire. (amennyiben úgy van, ahogy írta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!