Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a viselkedés fajulhat komolyabbra?
Egészséges életmódot folytatunk a párommal, igyekszünk odafigyelni, h mit eszünk és az elegendő mozgásra! Pár napja nekem a kajám és a mozgási időm felborult :) Nem nagyon figyeltem oda, h mit eszem, de szerintem ez mindenkivel megesik, aki ezt csinálja.
Ma a barátommal 1 órát folyamatosan kint sétáltunk a városba és mire visszaértünk a lakásra, addigra én nagyon elfáradtam.. Unszolt, h menjek le vele gyúrni. Mondtam neki, h sajnálom de én elfáradtam és nem szeretnék ma lemenni. Addig-addig próbált rábeszélni és erőszakoskodott velem, míg kesztyűivel erősen meg nem dobált, majd a pántos részeivel rám nem csapott egyet a karomra... Kegyetlenül fájt és megalázónak is éreztem... Ha vissza gondolok rá, akkor a sírás most is elfog. Nem akartam előtte könnyeket ejteni, erősnek akartam mutatni magam. Az eredménytelen próbálkozása után feldühödve lement a terembe. Lassan már jön vissza és fogalmam sincs, h h viselkedjek vele...
Ja, meg meg is fog csapkodni terhesen, hogy lusta disznó módjára nem vagy képes tornázni és még dagadt is vagy.
Amúgy, ha nem hagytad el emiatt, akkor ez lesz az út a lejtő fele. Most még csak csapkod, később ököllel fog ütni, ha neked ez kell hajrá. Sok nő olyan, mint te.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy igen, ez a későbbiekben még rosszabb lesz.
Bocsi de egy tahóval vagy együtt. Ha te nem akarsz menni egyszer egyszer gyúrni, vagy saláta helyett épp mekis kajára fáj a fogad NEM viselkedhet így veled. A te életed a te döntésed.
az pedig hogy nem vagy deszka nem baj, szerintem sokkal szebb ha egy nőből nem állnak ki a csontok, hanem kicsit van rajta valami. Férfi ismerőseim is ezt mondják, 98%-ban.
A lényeg, hogyha legközelebb is látod, hogy ilyesmire készül ne habozz hagyd el. Az ilyen ember nem ember, hanem egy vadállat.
20/L
Mindig idiotizmusnak tartottam ezt az "egészséges életmód" mániát... de, hogy oda is vezet, hogy verni kezdi a nőjét....
Ennyiből áll az életetek, hogy ez ANNYIRA kulcskérdés?
Ha a Kedvesemnek nincs kedve valamihez, hát kitalálunk más, vagy lustálkodik, de nem jutott még eszembe az se, hogy ráüssek, az, se hogy sértegessen érte.
16# Részemről ez egy olyan életmód amiről ÉN döntök! Tehát: ha én úgy gondolom, h mekit fogok az este enni a hal és rizs helyett, akkor azt eszem! Én nem vagyok megszállott és őt sem kell félteni!
Részéről mennyivel volt hatásos az edzés, ha aztán este benyomott magába több mint fél kg lasagne-t? Annyit segített, h mozgott, h jobban tudjon aludni :D Kb. ennyit..
Na mindegy, de igazad van..
Teljesen nyilvánvaló, hogy aki ma hozzád vág egy bokszkesztyűt, az holnap agyonver. De - ha csak csúnyán nézett rád, akkor - legkésőbb holnapután!
Pfff...
Aki ennyire fél a férfiaktól, az minek kezd velük egyáltalán?
7-es, de jó fej vagy te:
"Sétáltat, normális kaját etet veled, " - annyi a baj, hogy nem a kutyájáról van szó, hanem a párjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!