Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen viselkedés? Ti láttatok már ilyet?
Barátnőmmel együtt vagyunk egy ideje, de folyamatosan szakítgatott. Oda van értem, szeret hiányzom neki. Tudom látom rajta. De amilyen a hangulata úgy változik a véleménye is. Kikötötte hogy soha többé nem akar velem lenni, majd nem sokára rá, hogy majd egy idő után.
Mintha mentálisan nem lenne épp, pedig az.
A szakításnak nincs OKA! Tényleg nincs jól ismerem, és mivel már kb ez a 20-30. szakításunk az évben, tudom.
Kitör előjön, elmúlik x idő majd jön vissza. Persze addig napi szinten együtt vagyunk, beszélünk, mintha mi sem lenne, csak ezek a hisztik...
Van aki ezt tudná kezelni, mi lenne rá a megoldás?
Tehát napi szinten szexeltek, totálisan egy párként viselkedtek, de ő ezt nem ismeri be?!
érdekes.
én azt mondanám, hogy valaki van a képbe, és kettőtök közt vacilál...másképp miért nem vállalja fel hogy veled van kapcsolatba?
Oka van a szakításnak. Ez pedig valami súlyos hangulat ingadozás. Lehet súlyos depresszió, ami kezelendő. Vagy komoly jellembeli hiba, hisztériás. Ez esetben én egyszer komolyan venném a szakítást, véget vetnék a kapcsolatnak.
A valódi okot kellene megtalálni, csak ez vezet eredményre.
Senki nincs a kapcsolatba ezt tudom.
Hát olyanon képes szakítani, ha éppen megmondom a véleményem, vagy elmondom hogy sztem nem éppen a leghelyesebben cselekedett első mozdulata hogy szakít, igen ez ilyen hisztériás dolog. De akkor sem jövök rá hogy mi lehet az oka. Talán hogy mindent tökéletesnek akar és ha van egy olyan kis dolog ami neki épp n tetszik kiakad.
"Mintha mentálisan nem lenne épp, pedig az. "
Nem tudom, mi lenne nálad a mentálisan nem ép definíciója, ha ez szerinted az egészséges viselkedés... valószínűleg valamilyen komolyabb személyiségzavara van. Hogy milyen, azt ennyiből nem lehet megmondani.
Láttam ilyen viselkedést, EQ nulla, hisztis, idióta pcsáknál.
Te is jó nagy marha vagy, hogy ezt elviseled, ahelyett, hogy keresnél olyan nőt, aki nem próbál manipulálni a pillanatnyi hangulata szerint, ill. nem játszmázik a szakítósdival csak azért, hogy "nála legyen a labda" a kapcsolatban, mint a kedves párod, de majd rájössz egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!