Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet hogy szeretem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet hogy szeretem? De megsem tetszik annyira nem ertem . Ti ertitek?

Figyelt kérdés
Van egy lany akivel regota jol megertjuk egymast , nagyon beleszerettem eloben ritkan beszelunk , nem ertem hogyan szerettem bele hisz nem az a tipikus szep lany de se nem nevezhtto csunnyanak olyan atlagos :) de nekem nagyon de nagyon atlagon feluli ha kozelembe van azt sem tom mit szoljak elekad a szavam .... Szerintettek letezik ilyen , hogy szeretem es tetszik de megis tudom hogy leteznek szebbek is nala es ennek ellener nekem megis o kell ? nem regiben kosarat kaptam tole :( . Szerintetek probalajk meg kuzdeni erte vagy felejtsem ?
2010. máj. 9. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a fityfenéért akarsz ragaszkodni hozzá, ha ő nem ragaszkodik hozzád? Lányért "küzdeni" nem szabad! Semmilyen értelemben. Ugyanakkor legközelebb ne barátkozni kezdj el azzal a lánnyal aki tetszik neked, hanem kezeld nőként, és te is inkább férfiként vislkedj vele!
2010. máj. 9. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet. Szerintem ha tetszik egy lány és azt érzed, hogy neked ő kell, akkor küzdj érte. Próbálj meg még közelebb kerülni aztán ha másodjára is kosarat kapsz akkor nincs mit tenni el kell engedni és más után nézni, de ne add fel elsőre szerintem.
2010. máj. 10. 00:15
 3/4 anonim válasza:

Szerintem küzdj érte még, ismerd meg jobban, törekedj rá, hogy ő is megkedveljen, és talán azon is elgondolkodhatnál h mi az oka annak h kosarat adott...

Csak annyira még ne mutasd ki, hogy szereted, max azt h bejön neked, mert az nem mindenkinek jön be, ha alig ismeri a srácot, de az már most szereti...

Nekem egyszer volt egy barátom akivel még nem is jártunk régóta és nem is taliztunk sűrűn, de kedveltem, csak elmondta hogy szeret és azon akadtam ki, hisz még alig ismert...

2010. máj. 12. 13:53
 4/4 A kérdező kommentje:

-nem reg ujra beszeltem vele es azt mondta , hogy szerinte kulom bozo szemeisegek vagyunk szerinte ezert nem mukodne .... ere mondtam hogy ha minderol teljesen egyforman gondolkodnak akkor tul unalmas lenne ......

meg azt is mondta hogy most eleg az egytem nincs idelye baratra.... mit gondoljak ?

2010. máj. 24. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!