Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem, ha metroszexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem, ha metroszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

A félreértés elkerülése végett természetesen lányokkal gondoltam...

17/f

2010. máj. 9. 21:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Azok mondják a metroszexuálisokra, hogy b.zik, akik félnek mások véleményétől, és attól hogy őket b.zinak titulálja bárki. Vagy az ultra igénytelen parasztok. Régen én is folyton attól féltem, h valaki leb.zizik, de mióta eltudok ettől vonatkoztatni, és semennyire nem érdekel utolsó noname, csajoknál béna haverok véleménye, sokat változott az életem.

Föl merek venni divatos ruhákat, feltünő színeket, ékszereket hordok, szőrtelenítek (mondjuk azt csak módjával, bár szerintem nincs abban semmi gáz, ha valaki teljesen szőrtelenít), a szemöldököm nem egy bozont, hanem szép íve van, törődök a frizurámmal, nem vagyok izzadtságszagú stb, igen elég sok "haver" leb.zizott már, de a lányok szeretnek, aranyos barátnőm van, és biztos hogy többször szexelek, mint a gyökér antimetroszexuálisok. Ettől van akkora önbizalmam, hogy ezt az életstílust minden további nélkül fel merem vállalni.

17f

2010. máj. 17. 18:44
 22/23 anonim ***** válasza:

Ja és még csak annyi, hogy szerinted Backhemmel melyik csaj nem jönne össze?? Sztem a női társadalom 99%ának bejön, függetlenül attól, hogy a társadalmi nyomás befolyása alatt állva ezt bizonyos esetekben letagadják. De gyakorlatilag minden jó csajnak bejön.

előző

2010. máj. 17. 18:46
 23/23 anonim ***** válasza:
Még szép h van! :) Én attól vagyok rosszul ha egy pasi nem törődik a külsejével... Szerinted ki jönne be jobban egy lánynak? egy igényes pasi vagy egy koszos, zsíros hajú, izzadt srác?
2011. aug. 25. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!