Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem, ha metroszexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem, ha metroszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

A félreértés elkerülése végett természetesen lányokkal gondoltam...

17/f

2010. máj. 9. 21:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nálam lenne esélyed,csak kedves legyél,meg azért ne járj mindig rózsaszín ingben,meg ne tűrd be az inged..meg ne vegyél fel olyan farmergatyát,ami b.zis.:P
2010. máj. 9. 23:22
 12/23 anonim ***** válasza:

Személyiségtől függ... De alapvetően nem szeretem a lányos fiúkat, márpedig a metroszexuális tökéletesen ez a kategória. Nekem szükségem van rá, hogy férfiként nézhessek fel a páromra. Sajnos ebbe nem illik be a piperkőcködés és a stílust jellemző külső.

21/L

2010. máj. 10. 00:10
 13/23 Sikoltó ***** válasza:
76%

Mit akarsz a lányoktól? azoknak nem a seggét kell dugni!

Ráadásul elvárják hogy védd meg őket, legyél férfias

ááá, metroszexuálisok maradjanak a seggnél

"suszter maradjon a kaptafÁNÁL"

2010. máj. 17. 15:23
 14/23 anonim válasza:
Ti nem vagytok normálisak.Kérdező ,nézz utána a metroszexuális fogalmának meg nemártana egy pár kommentelőnek sem.A metroszexuális nem b*zi csak az ilyen édes belőtt sérójú rózsaszín pólós fiúkat nevezik így. 17 éves fiú létedre nem tudod megnézni mi az. Ha ilyen nem normális vagy szerintem is lődd fejbe magad!
2010. máj. 17. 15:57
 15/23 A kérdező kommentje:
15:57-nek: Már ne is haragudj, de ponotsan tisztában vagyok a jelentésével. A kérdést épp a félreértelmezés miatt tettem ki, mert sokan rosszul tudják.
2010. máj. 17. 16:02
 16/23 anonim ***** válasza:
az mit jelent???ezt a kifejezest soha sem hallottam!
2010. máj. 17. 16:08
 17/23 anonim ***** válasza:
65%

sztem itt alapvetően nincsenek tisztában a metrosexualitás fogalmával, mibenlétével ...

miért kell a nőiességgel párhuzamba állítani?

Nemtom ki hogy van vele, de én jobban díjazom ha egy fiú nagyon is ad magára, legyen maximálisan igényes, mint az ellenkezője. Persze van akinek a kanszag jön be, tudom, de az a Charles Bronson-os szőrös férfiideál ideje sztem már rég elmúlt.

Sztem egy fiú csakis szépen, gusztán izgató, és el is várom én is a páromtól, hogy ilyen legyen, szal én csak értékelem, ha egy fiú sokat foglalkozik magával, ennek ellenére semmi buxist nem vélek felfedezni benne. Ez is egy a sok félremagyarázás közül ...

27/L

2010. máj. 17. 16:11
 18/23 anonim ***** válasza:

van :)

most mivan abba ha kicsit jobban törődik magával ????

semmi gond nincs vele. :):)

2010. máj. 17. 16:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tág határok között változik, lehet valaki férfiasan is metroszexuális. Ismerek ilyet. Kicsit gáz, hogy több időt tölt a fürdőben mint én de megfordulnak utána a lányok az utcán.:D és nem azért, hogy kiröhögjék... L/21
2010. máj. 17. 16:33
 20/23 anonim ***** válasza:
Hogy ne lehetne esélyed? David Beckhamnek van esélye? Vagy Cristiano Ronaldonak? Szerintem van, pedig ők is metroszexuálisok. Persze fontos a mérték. Van aki festi a körmét, szájfény és mégis hetero, és van aki ezt túlzásnak tartja, de ugyanúgy használ krémeket, figyel az öltözködésére és nincs a rajta két tonna szőr. A szolárium manapság egyáltalán nem buz.is szerintem. Sőt, sokkal gázabb, ha hófehér virgácsokkal szaladgál egy srác. Én szeretem az igényes fiúkat, miért ne figyelhetne valaki a külső megjelenésére? Persze az már nem jön be, ha festi pl. a körmét. Sokak arra is vevőek. Szóval nyugalom, imádni fognak a lányok;)
2010. máj. 17. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!