Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek/barátotok mennyit segít a házimunkában?
Figyelt kérdés
Párom jóval kevesebbet dolgozik, mint én, sajnos elég későn is érek haza, így gyakran éhes vagyok. Néha megkérem őt, hogy melegítsen egy kis ételt, amit a napokban főztem, de ilyenkor csak kigúnyol, hogy "mivan, nincsen kezed?" Olyan rosszul esik...nehéz gyakorlatilag két munkahely mellet még a háztartást is egyedül vinnem. Ő pedig ahogy hazaér, gépezik. Most is annyira fáj a fejem, de nem segít. A ruháit ha nem teszem a mosógépbe, akkor hetekig otthagyná a földön büdösen...
"Néha megkérem őt, hogy melegítsen egy kis ételt, amit a napokban főztem, de ilyenkor csak kigúnyol, hogy "mivan, nincsen kezed?"
És te együtt vagy egy akkora flegma paraszttal? Aki konkrét szarba se néz? Legyen már cseppnyi önbecsülésed!
2017. márc. 2. 19:47
13/19 anonim válasza:
Fele fele. Vagy mondjuk ő főz egész hétre valamit én meg addig takarítok. De ha kérem segít mindig. Ha valaki kevesebbet dolgozik, az kicsit többet segít.
2017. márc. 2. 19:54
14/19 anonim válasza:
"Segít"? Semennyit nem "segít". Megcsinálja a házimunka nagyjából 50%-át. Ez nem segítség, hanem alap dolog...
2017. márc. 2. 22:10
15/19 anonim válasza:
Beraknám egy zsákba a ruháit, egyszer csak elfogy a tiszta, és akkor kimossa :-D
Mit akarsz egy ilyen pasitól, szerinted milyen jövő vár Rád?
2017. márc. 2. 22:35
16/19 anonim válasza:
Akkor minek vagy vele? Én leülteném, hogy vagy változtat, vagy szevasz... ha egyáltalán akarnám, hogy változzon bármi is... lehet, már nem kapálóznék, hanem elegánsan lelépnék.
Amúgy nem segít, mert én még papírok híján itthon vagyok, és csinálom, amit kell, de ha megkérem, bármit megcsinál.
Főzni nem tud, de süt tojás, szalonnát, melegszenyát, ha rosszul vagyok, akkor kiszolgál, és nem elvár.
2017. márc. 3. 12:44
17/19 anonim válasza:
Értem màr. Itt az lehet a gond, hogy màr többet keres, és emiatt elszàllt az ag a. Nem tisztel téged. Szerintem ha màr idàig eljutott, nem fog vàltozni, csak méginkàbb lekezelő lesz. Èn a helyedben egy beszélgetést megkockàztatnék, hàtha észreveszi magàt. Ha nem, lelépnék/ szakítanék és megmondanàm , hogy költözzön el. Attól függ kié a hely ahol laktok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.