Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek/barátotok mennyit segít a házimunkában?
:D
Ilyenkor mindig vidám fejet vágok, mert mellettem nincs senki aki miatt kérdést kéne kiírjak ide ehhez hasonló problémákból kifolyóan.
Az én férjem éjszakás volt, délután kelt fel, de mivel nekem is rohadtul fáj a fejem kiment főzni.De ő szeret tenni-venni a konyhában.Szóval enyém sokat segít.
DE például apukám is olyasmi ember, mint a te férjed.
50-50%ban vegezzuk a dolgokat, nem segit, hanem ugyanolyan aranyban veszi ki a reszet az itthoni teendokbol.
Ilyen ferfit nem tartanek sokaig magam mellett.
akkor nem mosol rá
magadra főzöl, eszel műanyagból.
vagy a legjobb: elhagyod és megy haza
mi fele-fele csináljuk
főzni meg a párom sokkal jobban szeret, mint én, tehát azt 80%-ban ő csinálja
dolgozni kb ugyanannyit dolgozunk
számítógépe nincs is neki, milyen jó
26 és 40 évesek vagyunk
Hát nézd, te választottad. Ezt a házimunka dolgot összeköltözés előtt tisztázni kell, ha szükséges.
Az én férjemnek mindig alap volt, hogy mivel mindketten dolgozunk, nem csak én vedlek át cselédbe, hogy a háztartást egyedül vigyem munka mellett. Mindketten kivesszük a részünket, nem "besegít". Egyébként nálunk a főzést csak én intézem hétköznap, mert én érek haza hamarabb munkából. Hétvégén vagy egyikünk, vagy másikunk. Cserébe a férjem intézi a heti bevásárlást, mert vásárolni viszont utálok, és kiviszi a szemetet. Nekünk ez így jó. A többi dolog, mosogatás, teregetés, portalanítás, takarítás..ilyenek: közös. Egyik héten én csinálom, a másik héten ő.
"A ruháit ha nem teszem a mosógépbe, akkor hetekig otthagyná a földön büdösen..."
Erre csak annyit tudok írni, hogy ne mosd ki a ruháit. Mosd ki csak a sajátodat. Egyszer majd rájön, hogy nem lehet lusta disznó. Vagy menjen koszos ruhában dolgozni....hacsak nem akarsz átmenni tényleg rabszolgába, aki kiszolgálja és a seggecskéjét is kinyalja. Ha nem hajlandó változtatni, én az ilyet kidobnám a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!