Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti férjetek/barátotok mennyit segít a házimunkában?

Figyelt kérdés
Párom jóval kevesebbet dolgozik, mint én, sajnos elég későn is érek haza, így gyakran éhes vagyok. Néha megkérem őt, hogy melegítsen egy kis ételt, amit a napokban főztem, de ilyenkor csak kigúnyol, hogy "mivan, nincsen kezed?" Olyan rosszul esik...nehéz gyakorlatilag két munkahely mellet még a háztartást is egyedül vinnem. Ő pedig ahogy hazaér, gépezik. Most is annyira fáj a fejem, de nem segít. A ruháit ha nem teszem a mosógépbe, akkor hetekig otthagyná a földön büdösen...

2017. márc. 2. 18:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

:D

Ilyenkor mindig vidám fejet vágok, mert mellettem nincs senki aki miatt kérdést kéne kiírjak ide ehhez hasonló problémákból kifolyóan.

2017. márc. 2. 18:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem éjszakás volt, délután kelt fel, de mivel nekem is rohadtul fáj a fejem kiment főzni.De ő szeret tenni-venni a konyhában.Szóval enyém sokat segít.

DE például apukám is olyasmi ember, mint a te férjed.

2017. márc. 2. 18:53
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy egyedül nem tudom eltartani magam, hanem hogy pluszban még utána is takarítanom kell, mert annyira negligálja a saját dolgait, hogy az már mástbis zavar. Ha hétvégére el kell utaznom, ugyanolyan rumli vár, ahogy otthagytam, reménykedve, hátha kitakarít egyszer egy évben.
2017. márc. 2. 18:55
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
leülsz vele, megmondod, hogy nem vagy csicska, és szedje össze magát, ha nem teszik, akkor jobban jársz egyedül, lesz időd
2017. márc. 2. 19:15
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

50-50%ban vegezzuk a dolgokat, nem segit, hanem ugyanolyan aranyban veszi ki a reszet az itthoni teendokbol.

Ilyen ferfit nem tartanek sokaig magam mellett.

2017. márc. 2. 19:21
 6/19 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, volt, hogy mindent ráhagytam, de csak magammal toltam ki.
2017. márc. 2. 19:28
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

akkor nem mosol rá

magadra főzöl, eszel műanyagból.

vagy a legjobb: elhagyod és megy haza

2017. márc. 2. 19:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

mi fele-fele csináljuk

főzni meg a párom sokkal jobban szeret, mint én, tehát azt 80%-ban ő csinálja

dolgozni kb ugyanannyit dolgozunk

számítógépe nincs is neki, milyen jó

26 és 40 évesek vagyunk

2017. márc. 2. 19:30
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, te választottad. Ezt a házimunka dolgot összeköltözés előtt tisztázni kell, ha szükséges.

Az én férjemnek mindig alap volt, hogy mivel mindketten dolgozunk, nem csak én vedlek át cselédbe, hogy a háztartást egyedül vigyem munka mellett. Mindketten kivesszük a részünket, nem "besegít". Egyébként nálunk a főzést csak én intézem hétköznap, mert én érek haza hamarabb munkából. Hétvégén vagy egyikünk, vagy másikunk. Cserébe a férjem intézi a heti bevásárlást, mert vásárolni viszont utálok, és kiviszi a szemetet. Nekünk ez így jó. A többi dolog, mosogatás, teregetés, portalanítás, takarítás..ilyenek: közös. Egyik héten én csinálom, a másik héten ő.

"A ruháit ha nem teszem a mosógépbe, akkor hetekig otthagyná a földön büdösen..."

Erre csak annyit tudok írni, hogy ne mosd ki a ruháit. Mosd ki csak a sajátodat. Egyszer majd rájön, hogy nem lehet lusta disznó. Vagy menjen koszos ruhában dolgozni....hacsak nem akarsz átmenni tényleg rabszolgába, aki kiszolgálja és a seggecskéjét is kinyalja. Ha nem hajlandó változtatni, én az ilyet kidobnám a francba.

2017. márc. 2. 19:31
 10/19 A kérdező kommentje:
Én választottam, de amíg nem keresett ilyen jól, nem bánt így velem. Rájöttem, hogy nem is csak a nemtörődömsége zavar, hanem a beszéde, a tisztelet hiánya...nem volt ilyen...6 éve vagyunk együtt
2017. márc. 2. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!