Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is éreztetek így a barátotok exével kapcsolatban?
Vagyis ezt nem érzem,ez egy tény. A barátommal 3 hónapja leszünk együtt,előző barátnőjével 2 évig voltak egy a végére elég rossz kapcsolatban(rájöttek mennyire nem illenek össze,szerelem is elmúlt,szartak egymásra stb.).
Na de a lényeg,hogy az exe sokkal szebb nálam. Ezen még továb tudnék lépni,de beszéltem barátommal a lányról és szép lassan kihúztam belőle milyen szexuális élményeik voltak. És félek,hogy én sosem fogok tudni neki ilyeneket megadni.
Azt mondja már most jobban szeret,mint az exét valaha meg,hogy velem a kapcsolat "lelki" része fontosabb,de akkor is fiùból van. És ettől az érzéstől folyton olyan féltékeny vagyok,rettegek,hogy nem is szeret igazán és félek,nem tudom majd azt nyújtani neki,amit megszokott(semmi durva,de ez most nem lényeges) Tudom,gyerekes,de képtelen vagyok ezen tùltenni magam.
Más is érzett így? Nektek sikerült leszarni az exet?
Hát az én párom exei általában elég randák voltak, egy kivétellel, bár az meg hasonlít is hozzám. :D
A szex miatt sem aggódtam, pedig nekem ilyen téren ő volt az első ebben, de már akkor sem igen hitte el, mert jól ment, és mondta, hogy jobb velem, mint bármelyikkel. (
Amúgy meg fogadj meg egy tanácsot, és ne ess abba a hibába, hogy kérdezel valami intimet a pasidtól, ő őszinte veled, és elmondja. Erre te ezen fogsz kattogni és esetleg még vitánál is felhozod legközelebb... Jogos a kérdés, hogy akkor minek kérdezted?
Nyilván butaság amit leírtál, és felesleges ilyen hülyeségeken agyalnod, úgyhogy tegyél magadnak egy szívességet és ne kombinálj rajta semmit.
A pároddal foglalkozz és ne az exeivel.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!