Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesleges féltékenykednem? Még akkor is ha a suli legjobb csajáról van szó?
Előttem a barátom ezzel a lánnyal kavart kb fél évig.Nem jártak,de folyton együtt lehetett látni őket.Le is feküdtek egymással.Aztán nem tudom mi lett velük,de a barátom összejött velem.Onnantól kezdve sosem beszéltek a lánnyal.Vagyis én megnéztem a barátom gépén,és a lány letörölte őt msn-ről is.3 hónap után összevesztünk a barátommal és ő szakított velem.Következő hétvégén egy buliban már ezzel a lánnyal volt.Megfogta kezét,úgy sétáltak,ráadta a kabátját,ölelgette,csókolgatta stb.1 hónap után ismét felvettük a kapcsolatot,kibékültünk és most megint együtt vagyunk.
Nem vagyok egy féltékeny típus,de ez a lány ki tud borítani.Azért is mert tényleg ő a suli legjobb csaja,mindig tökéletes a haja,divatosak a ruhái,nagy melle van(amit a barátom imád),és ráadásul még nagyon okos is.És mondanám rá h ribanc,de sajnos tényleg nem az.
Látom a barátom hogy néz rá ha meglátja vhol.Messziről felismeri.Látom ahogy összenéznek a haverjaival amikor ez a lány megjelenik vhol.Érzem h másképp viselkedik akkor a barátom,ha ez a ő is ott van,még ha nem is a mi társaságunkban.Hiába mondja,h nem érdekli én akkor is érzem....
Szerintetek hülyeség féltékenykedem?
17/L a barátom meg a lány is 19
Szerintem felesleges féltékenykedni,mert csak a haverjai miatt ilyen (gondolom ők biztatják,h 'mekkora arc lennél,ha ezzel a nővel megint...')Ráadásul pasi és egy szép nőt mindegyik megnéz-nem bűn.
Veled van-ha tényleg annyira jó nő és akarnák egymást,akkor nem lenne melletted már rég!Ha a barátod nem akarja,akkor egyértelmű, hogy téged szeret.Szóval nincs baj.
Ha a csaj nem akarja, akkor sem hagy el téged a pasid,mert nincs oka rá.Ez nem tudom mennyire jó hír neked,mert a csaj meggondolhatja magát....Ki kellene deríteni óvatosan,hogy a csajnak tetszik-e még a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!