Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan segíthetnék páromnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetnék páromnak?

Figyelt kérdés
1 éve depressziós lett, okokat tudtam. nem depis típus,mégis. erős férfi,sokat cipel. Sok anyagi nehêzség van a vàllunkon. Egyre gyakrabban része a napjânak az alkohol,amit észrevettem,de mivel olyankor mérték van,nem tudtam meggyőzni h akkor is gâz, hogy napi 1-2 bàrmi lecsúszik. itthon dolgozik,sajnos lehetősêge van erre. Most bevallotta h igazamvan,napi szinten iszogat, hiànyzik neki. nem részeg,nem agresszív,imàdnivaló,olyankor is, de sajnos létezik ettől a probléma. senki nem.sejti a csalàdban. gyerekünk nincs,esküvő se volt még de 8 éve imàdjuk egymàst. félek,h közénk àll az alkohol. Hova fordulhatunk? van e visszaút?kocsmàba nem jàr. tàrsasàgban sisem részeg, ràm mindig vigyàz,de van ez a baj. most utazott el,h sajnàlja és h ne hagyjam el,mert abba belepusztul. eszembe se lenne elhagyni,végre megtalàltuk egymàst,de ha nem leküzdhető baj ez,nem vagyok elég erős h mellette àlljak. mindkét nagyszülőm alkoholista volt,bàr ők agresszívek is voltak. tanàcs?

2017. márc. 2. 10:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem az egyetlen gáz az hogy ezt a kevés örömöt is sajnálod tőle... leírod hogy igazából semmi gáz nincs de te ettől is meg akarod fosztani szegényt...

Ne akard már a fejébe traktálni, hogy neki segítség kell ezzel csak megerősíted abban amit amúgy is hisz, hogy gyenge. Inkább menj el dolgozz többet, azzal segíthetsz neki.

2017. márc. 2. 11:34
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon azt érzem,hogy erről van szó,amit te mondasz. olyan,mintha màr hallanàm.az ő szàjàból. ez lehet. ràadàsul el szeretett volna venni,de mivel én imàdompapír nêlkül is,nem tartom fontosnak. meghiúsult lagzim volt màr màssal azóta nem érzem a lagzi örömét.
2017. márc. 2. 11:57
 13/14 anonim ***** válasza:

A depressziót kell kezelni és majd elmegy a pia. Én a váláskor alig vártam, hogy hazaérjek és szisszenthessek egy sört vagy bontsak egy bort, de ahogy helyrekerültek a dolgok, magától elmaradt a pia.

Küldd el szakemberhez és támogasd! Ha érzi, hogy mellette vagy, könnyebb lesz! :)

2017. márc. 2. 14:25
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm!most is hívott külföldön van,3 napot, 2 éve nem aludtunk külön. most is olyan szelíden,kedvesen beszêlt. Jó érzi magàt mert most a szakmai tudàsàra is szükség van,hosszú volt a lelhetőségek nélküli tél.
2017. márc. 2. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!