Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan segíthetnék páromnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetnék páromnak?

Figyelt kérdés
1 éve depressziós lett, okokat tudtam. nem depis típus,mégis. erős férfi,sokat cipel. Sok anyagi nehêzség van a vàllunkon. Egyre gyakrabban része a napjânak az alkohol,amit észrevettem,de mivel olyankor mérték van,nem tudtam meggyőzni h akkor is gâz, hogy napi 1-2 bàrmi lecsúszik. itthon dolgozik,sajnos lehetősêge van erre. Most bevallotta h igazamvan,napi szinten iszogat, hiànyzik neki. nem részeg,nem agresszív,imàdnivaló,olyankor is, de sajnos létezik ettől a probléma. senki nem.sejti a csalàdban. gyerekünk nincs,esküvő se volt még de 8 éve imàdjuk egymàst. félek,h közénk àll az alkohol. Hova fordulhatunk? van e visszaút?kocsmàba nem jàr. tàrsasàgban sisem részeg, ràm mindig vigyàz,de van ez a baj. most utazott el,h sajnàlja és h ne hagyjam el,mert abba belepusztul. eszembe se lenne elhagyni,végre megtalàltuk egymàst,de ha nem leküzdhető baj ez,nem vagyok elég erős h mellette àlljak. mindkét nagyszülőm alkoholista volt,bàr ők agresszívek is voltak. tanàcs?

2017. márc. 2. 10:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen beltó akkor orvosi segítség.Mert a depijét is kezelni kéne.Pszichiater ,elvonó ilyesmi.Kettő egyűtt egymas utan
2017. márc. 2. 10:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt várod, hogy vegyük komolyan a kérdésedet, ha kulcsszóként a túró rudit adod meg?

...

3/14 anonim ***** válasza:

nem lehetne lassacskán csökkenteni az adagot?

nem hirtelen változást hanem lassan pár hónap alatt letenni...

24F

4/14 anonim ***** válasza:
*belátó
 5/14 A kérdező kommentje:
de. igen. mondta h mindent megtesz,mert tudja,h baj. Rudi a kutyàm neve,elnézést csak kell csivel.írtam,mert ideges vagyok..talàn érthető. végigsírtuk az éjszakàt. durva volt a felismerés
2017. márc. 2. 10:22
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Mi köze a kutyádnak az egészhez... buta troll :D
2017. márc. 2. 10:24
 7/14 A kérdező kommentje:
jajj mert fentebb valaki azt írta,h komolytalan a kérdésem,ha túró rudit írok névnek.
2017. márc. 2. 10:27
 8/14 anonim ***** válasza:
37%
Legközelebb légy ügyesebb, ez most nem jött össze...
2017. márc. 2. 10:30
 9/14 A kérdező kommentje:
mi nem jött össze? még a fő témàról beszélsz?
2017. márc. 2. 10:39
 10/14 anonim ***** válasza:

A párod azért iszogat, mert az alkohol csökkenti az idegrendszerén a nyomást. Tudom, egy-egy keményebb nap után én is leküldök 2-3 felest. Mert marha jól oldja a gyomorgörcsöt. És volt olyan időszakom, hónapokon át, hogy minden nap kellett.

A megoldás szerintem abban lesz, (hangsúly a SZERINTEM szón), ha megpróbál jobb jövedelemforrást találni. El kéne tudni vele hitetni, hogy képes rá, mert az a baj, hogy nem hiszi, hogy meg tudja oldani a helyzetet, amiben vagytok. ismét csak SZERINTEM az is nagy segítség lenne neki, ha éreztetnéd vele, hogy amit tesz értetek, annak te is örülsz, mert könnyen előfordulhat, hogy 8 év után, mivel sem házasság, sem gyerek, azt érzi, hogy helyben jártok, és feleslegesnek hiszi, amit tesz. Ez nem biztos, hogy már megfogalmazódott benne.

2017. márc. 2. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!