Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis viselkedes? Mi a velemenyetek?
A parom skizofrennek titulalt ,mert a PMS tuneteim szerinte az atlagnal erosebbek, illetve szerinte olyankor feszult vagyok.Most ismeros reven intezett egy kulfoldon kaphato gyogyszert. Szamomra kicsit megdobbento, es hiaba mondtam neki,hogy mas nok is kuzdenek ezzel a problemaval, nem fogja fel.Ugy kezel ,mint egy marslakot.Azert furcsa, mert elmondasa alapjan 1-2 napig tart nalam, de akkor minek a gyogyszer?
Ugyanehhez kapcsolodik az is,hogy ha hazajon munkabol pl. nem ad puszit, vagy udvozo olelest.Nem ritkan 8-kor er haza, nem kerdez nagyon semmit,majd mikor lefekszunk
aludni sem ad puszit idonkent, ha en nem kezdemenyezem. Engem megdobbent ez a viselkedes elozo parjaimnal ilyen nem igen volt.Ha megkerdezem mi a baj, altalaban harit, vagy elvicceli, vagy letagadja.Azonban amikor latom,hogy ilyen 1-2 nap utan elkezdek tole elhidegulni, nyomaszt , olyan erzesem van mintha kerülne engem...majd par napig megint normalis, bujos.Ilyenkor mikor vannak passziv napok semmit sem kerdez tolem, levegonek nez.Ha lathatoan rosszkedvem van emiatt, nem erdekli. Furcsalom,hogy este 8-ig dolgozik, es van,hogy telefonja csorog 20.30-kor akar hetvegen is.Egyszer lattam ferfi hivja, de mibol tart atirni a nevet.Nekem furcsa hetvegen ez. Par honapja elunk egyutt, mit kellene csinalni? Van aki ilyen hideg tipus?
Tedd fel magadnak a kérdést,kell-e ez neked? Én nem hinném!
Teljesen mindegy lenne ha egyedül vagy és akkor legalább ilyen hülyeségek nem szívják el az energiádat!
Ki lakik kinél? Nem tudsz hová menni vagy miért viseled ezeket el?Úgy jön le,csicskának jó vagy,mosol-főzöl-takarítól,ő a készre hazamegy és kényelembe helyezi magát! Én biztos nem csinálnám,de nem vagyunk egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!