Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kell magad túltenni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell magad túltenni az 'igazin'?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akibe borzasztóan beleszerettem. Szóval ilyen még nem volt velem, hogy valakit ennyire szerettem volna, meg hogy valakiben tényleg MINDEN tetsszen, külsőre is, belsőre is. Csak hát az a helyzet hogy természetesen ez nem kölcsönös.. ő már előre megmondta, hogy nem akar kapcsolatot, de én lefeküdtem vele így is, és persze még az is tökéletes volt. Azóta is jóban vagyunk meg minden, bár elég keveset beszélünk, és én nagyon szeretem, és folyamatosan csak sírok mert tudom hogy esélytelen bármi több is vele. Az egyetlen lehetőség hogy túlteszem magam rajta, de hát hogy lenne az lehetséges, mikor tényleg tökéletes, és nagyon szeretem? Tudom hogy soha többet nem fogok ilyet találni, még ennyire se, én nem vagyok egy nagy szám, nem kapkodnak utánam az ilyen férfiak.. túl lehet egyáltalán tenni magad valakin, főleg meg így, hogy tényleg biztos vagy benne hogy nem lesz mégegy ilyen? Köszönöm az értelmes válaszokat, esetleg hasonló tapasztalatokat is várok, PM-ben is akár :) 22/L

2017. márc. 1. 19:22
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
De ő az igazi :) sajnos ez a valóságban nem úgy megy hogy az az igazi akinek te is kellesz. olyan is lehet akinek nem kellesz, én így gondolom. sosem tudnék mást szeretni.. ő olyan tökéletes..
2017. jún. 6. 10:46
 32/33 anonim ***** válasza:

A legkönyebben úgy lehet valakit elfelejteni, ha magadban elkezded a negatív jelzőkkel, helyzetekkel ösdzekapcsolni.

Van is a mondás, hogy a tudatos taszítás a legjobb módja a szenvedés kiírtásának.

2017. júl. 5. 23:05
 33/33 anonim válasza:
szia, hogy vagy így két év után? :)
2019. máj. 11. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!