Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kell magad túltenni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell magad túltenni az 'igazin'?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akibe borzasztóan beleszerettem. Szóval ilyen még nem volt velem, hogy valakit ennyire szerettem volna, meg hogy valakiben tényleg MINDEN tetsszen, külsőre is, belsőre is. Csak hát az a helyzet hogy természetesen ez nem kölcsönös.. ő már előre megmondta, hogy nem akar kapcsolatot, de én lefeküdtem vele így is, és persze még az is tökéletes volt. Azóta is jóban vagyunk meg minden, bár elég keveset beszélünk, és én nagyon szeretem, és folyamatosan csak sírok mert tudom hogy esélytelen bármi több is vele. Az egyetlen lehetőség hogy túlteszem magam rajta, de hát hogy lenne az lehetséges, mikor tényleg tökéletes, és nagyon szeretem? Tudom hogy soha többet nem fogok ilyet találni, még ennyire se, én nem vagyok egy nagy szám, nem kapkodnak utánam az ilyen férfiak.. túl lehet egyáltalán tenni magad valakin, főleg meg így, hogy tényleg biztos vagy benne hogy nem lesz mégegy ilyen? Köszönöm az értelmes válaszokat, esetleg hasonló tapasztalatokat is várok, PM-ben is akár :) 22/L

2017. márc. 1. 19:22
1 2 3 4
 11/33 Beviz Elek ***** válasza:
80%
Ezt most gondolod így.. Nekem is volt egy ilyen lány, majd idővel elmúlt. Utána volt egy mégnagyobb, extra igazi, még a kezét is megkértem! Aztán hiába voltunk 6 évig együtt, szép elmúlt. Most másik lánnyal randizok :)
2017. márc. 2. 09:08
 12/33 A kérdező kommentje:
hát nekem ő az extra igazi :D 22 év alatt nem láttam/ismertem még tökéletes embert, és szerintem rajta kívül (számomra) nem is létezik, ez a baj. bár ki tudja, lehet neked van igazad, de az biztos hogy én nem tudom elképzelni, és annyira nem is akarom, vagy Ő kell vagy senki :)
2017. márc. 2. 11:17
 13/33 Beviz Elek ***** válasza:
73%
26 vagyok. Éreztem ugyanezt, hidd el. Akkor én sem tudtam elképzelni hogy ez változhat ;)
2017. márc. 2. 11:25
 14/33 anonim ***** válasza:

Az igazi mindig kölcsönös, és veled van jóban-rosszban hűségesen, és te vagy neki a legfontosabb. Ez a pasi irtózatosan messze van az igazitól. Nem értékel, nem szeret, csak ürített beléd egyet és aztán eldobott, mert nem akar kapcsolatot. Neked nem egy ilyen ember kell, nem ő kell, hidd el, csak fellángolás. Idealizálod, ez tuti!

Adj magadnak időt, amennyire lehet kerüld el és minimálisra csökkentsd a kontaktot vele. Ha nem a munkatársad vagy ilyesmi, akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot, és el fogod felejteni.:) A szerelem meg majd jön.

2017. márc. 2. 15:39
 15/33 anonim ***** válasza:
94%
Hat nekem annyibol volt rosszabb hogy ő akkor bökte ki hogy nem akar komoly kapcsolatot !Pedig eleinte én is azt hittem hogy ő az igazi kedves volt uj meloja lett aztàn becsajozott !Akkor doptam ki !Ugy tettem rajta tul magam hogy ràjöttem hogy nem ő az igazi csak egy kaland volt !Aztàn talàltam màst akivel boldog vagyok !
2017. márc. 2. 18:09
 16/33 anonim ***** válasza:
Akkor bökte ki mikor màr 3-ra feküdtem le vele !*
2017. márc. 2. 18:11
 17/33 anonim ***** válasza:
nyugi, elmúlik. ez csak fellángolás
2017. márc. 2. 21:07
 18/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatásokat de azért az hogy "csak fellángolás", az nagyon nem igaz ;)
2017. márc. 2. 22:33
 19/33 kendrazoltan ***** válasza:
100%

Nézd, én házas ember voltam, szerelmes és boldog....ugyanígy tekintettem a feleségemre és aztán egy ilyen kicsit ingerszegényebb időszakban jött a fekete leves....elment egy másik miatt...(hozzá kell tegyem, utólag iszonyatosan megbánta és kapart volna vissza, de hát azért álljon már meg a menet, nem egy 2 hónapos kapcsolatot rúgott fel, hanem egy fejben eltervezett közös életet)

Egy fél világ omlott össze bennem (nem is tudom pontosan, mennyi idős voltan, talán 23, ő pedig 28 és mielőtt elkönyvelnék sokan, hogy meggondolatlan voltam, rá kell cáfolnom....egyszerűen ha mondjuk 2 éve együtt éltek és minden "tiszta happy", az életedtek a megfelelő mederben halad, akkor az ember nyomatékot ad annak a gondolatnak, hogy közösen éljétek le az életeteket)...

Volt egy lelkileg elég rossz fél évem, esténként ott pityeregtem magamban, aztán az idő segített...az ember feldolgozza és továbblép.

Ott az volt a helyzet, hogy amikor fény derült arra, hogy beesett egy másik ember a képbe, egyből kikészültem, aztán ahogy értelmesen tudtam beszélni, csípőből mondtam, hogy akkor melyikőnk adja be a válópert....mondta, hogy azért nem kell egyből elválni...erre én finoman érdeklődtem anyukája foglalkozásárol és hogylétéről, és tisztába tettem, hogy mekkora súlya van a döntésének és mik lesznek a következmények.

Ez, amiben te vagy, a túlélés időszaka...előre szólt, hogy nem szeretne kapcsolatot, így sajnos csak azt tudom mondani, hogy pusztán egyikőtök hibázott és az te vagy. Tiszta sorrá tette, hogy ebből messzemenő dolog nem lesz, de te belelovaltad magad, mindent megtettél, hátha valami meghozza az áttörést, csak ez nem így működik.

Azt pedig ne jelentsd ki, hogy vagy ő vagy senki és hogy ilyet soha nem találsz mégegyet...sokan voltak már ezzel így, magamat is beleértve...aztán jött egy-két ilyen langyosvíz jellegű kapcsolat, és lám, megtaláltam az IGAZI-t...azt a nőt, akivel kölcsönösen nem tudunk meglenni a másik nélkül, pedig volt már rossz időszak...az pedig nem hogy gyengítette volna a kapcsolatunkat, hanem megerősítette azt a tudatunkat, hogy nekünk egymás mellett a helyünk.

A házasságot tekintve jómagam nem csalódtam a házasság intézményében, ma is mindent ugyanúgy csinálnék, viszont sokat tanultam belőle...nagyon sokat...

Szépen átvészeled ezt a helyzetet és erősebb, jobb emberként folytatod az életed...

2017. márc. 4. 17:30
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
A szerelemnek pont az a szépsége/átka, hogy elhiteti veled, míg tart, hogy ez a legszebb, a legőszintébb, a legszentebb, és ilyen nem lesz több a világtörténelemben. Aztán csalódsz, és padlót fogsz. Elátkozod a másik nemet, és csak kóvályogsz az életben. Aztán az idő, a nagy gyógyító tesz róla, hogy kilábalj a gödörből, és újra szépnek lásd az életet. Ha okos vagy, tanulsz az esetből, és legközelebb nem követed el ugyanazt a hibát. Mert csak ezekből a kudarcokból tudunk tanulni! Ez visz előre minket, ettől válunk olyan partnerré, hogy majd amikor megtaláljuk azt az embert, aki mellett érdemes lehorgonyozni, ő is olyannak lát bennünket, aki mellett úgy érzi, haza érkezett. Hogy révbe ért, és soha többé nem akar útra kelni.
2017. márc. 4. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!