Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell magad túltenni az 'igazin'?
Én negyven vagyok, és én is mindig azt hiszem nem fogok ilyen jó nőt még egyszer találni, aztán pár próbálkozás után mégis mindig jön egy még jobb.
Olyan hogy igazi nincs, rengeteg igazi van. Ha minden lényeges szempontból megüti a szintet, viszont is szeret, akkor az máris egy igazi.
Amint itt többen írták, ha nem szeret viszont akkor nem ő az igazi. De nem csak a nyilvánvaló oknál fogva, hanem mert így esélyed sincs, hogy jobban megismerd.
Amit viszont megint mások írtak, hogy kihasznált, az marhaság. Előre megmondta, hogy nem akar kapcsolatot, azóta is jóban vannak, ennél már nehezen lehetne korrektebb. Ő nem dönthet helyetted, hogy neked jó vagy rossz ez a helyzet, ezt neked kell tudnod. És mivel rossz, szakítsd meg vele a kapcsolatot míg párnak vagy párjelöltnek tekinted szíved mélyén.
Remélem már túl vagy rajta :)
Azért vagy "szerencsés" helyzetben mert nincs sok emlék ami hozzá kössön. Gondolok itt arra, hogy a rengeteg közös nyár, közös piknik, átfilmezett éjszakák, stb stb. Ha ezek lennének akkor folyton a múltban élnél és bármikor mikor rágondolsz sírni támadna kedved. Nekem volt hosszú kapcsolatom akit mindennél jobban szerettem és nagyon sírtam amikor szakított velem, azt hittem soha nem dolgozom fel... és most ahogy eltelt 5 év és újra találkoztunk SEMMI nem mozgatott meg benne. ő is változott nagyon sokat meg én is, és pont az ellentétes irányba, ami már nagyon nem vonz benne. Tényleg hihetetlen volt számomra, hogy ez megtörtént. És fújtattam annó annak idején édesanyámra amikor azzal vígasztalta a mindennapos kisírt szemeimet, hogy "ne aggódj az idő mindent megold" és hatalmasan nagy igazság... közhelynek találtam, de esküszöm neked, az idő mindent megold :)
Mivel márciusban írtad, és most junius van és kiemelted, így gondolom, hogy nem sikerült túltenned magad rajta és még mindig érte sopánkodsz...
Kár lenne azt gondolni, hogy ez veszett ügy, de úgy hiszem van egy kevés 30% esélyed rá. Ugyanis vonzódik hozzád ha lefeküdt veled, szóval szenvedély van. Az már jó.
Adok egy könyvet ha írsz privit. Ez a könyv megmutatja hogyan legyél igazi belevaló nő! Viszont előre leszögezem, hogy nem szerelmi kötéses meg ezós, tehát semmi boszorkányság nincs benne, max annyi, hogy megmutatja hogy viselkedj hogy felnézzenek rád a férfiak. Ezen a könyvön az életed fog múlni :)
Ha neki nem kellettél, akkor nyilván nem ő volt az igazi.
Erre a kérdésre csak úgy lehetne válszolni, ha meghalt volna miközben már együtt vagytok.
Akkor viszont ugyanolyan gyász, mint bármilyen más hozzátartozónk halála miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!