Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megígérte, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megígérte, hogy nem fogja felhozni ezt a kényes témát, mégis minden veszekedésnél megaláz vele?!? 19/l

Figyelt kérdés

Semmi bajom nincs a párommal, ő tényleg csodálatos ember, igazi főnyeremény minden téren és a tenyerén hordoz, mindenben számíthatok rá. Mégis az utóbbi hónapokban kimutatta egy eddig tök jól leplezett tulajdonságát, hogy igenis féltékeny. És úgy vettem észre leginkább a régi múltbéli dolgaimat hozza fel amiket még az elején megbeszéltem vele és letisztáztuk, hogy okés tiszta lappal indulunk mindketten és ebből nem lesz gond.

Mégis mint egy óvodás folyton ezzel jön ha valamin összekapunk és általában csak a féltékenysége miatt veszekedünk. Sikerül lecsitítanom és utána mindig normálisan bocsánatot kér, bújik akkor olyan mint egy kiskutya. De nem tudja ezt kezelni úgy látom, mégis féltékeny lesz, sokszor látom hogy nyeli a békát (van ilyen mondás?) és olyankor inkább hozzá se szólok mert nem akarok vitázni.

Az a lényeg, hogy nekem elég sok exem van és becsúszott jó pár egyéjszakás kaland és buli is, már sajnos korán kezdtem az ilyesmit, de nem zavar és nem változtatnék rajta és nem is tudnék. Ez is én voltam, de mostmár kinőttem belőle, megkomolyodtam. Csak a barátom is részben érintett egy ilyen "múltbéli" ügyben vagyis hát ő egyszer még mielőtt össze jöttünk volna (de már ismertük egymást előtte is) ránk nyitott véletlenül egy ilyen intim helyzetben amikor az egyik haverjával összekavarodtunk és hát elég kínos volt, mert ő már tetszett nekem akkor is és szerintem én is neki. Azthiszem egy évre rá kezdtünk el randizgatni kábé.

És ezt a szitut mindig felhozza, hogy ő már látott engem mással dugni és szerintem milyen érzés? Én meg ilyenkor csak azt tudom mondani, hogy akkor még semmi közünk nem volt egymáshoz, miért nem jött oda randira hívni valamikor mert elmentem volna vele és nem történt volna ilyen. Erre meg kezdődik, hogy nem az ő hibája hogy én ilyen kis "könnyűvérű" (nem így fogalmazott) voltam, ne varjam ezt is az ő nyakába.

Aztán én mondom erre, hogy jó akkor vége mert úgy látszik nem képes betartani amit megígért. Utána jön a békülés, jön oda hogy sajnálja amiket mondott, bújik, puszilgat és mondja, hogy mennyire szeret engem és csak azért ilyen mert úgy szeret és rossz neki, hogy mással is voltam.

Persze ilyen azért nem mindennapos de havi 2-3x biztosan előfordul egy ilyen féltékenykedéses roham amikor én el akarok menni találkozni egy fiú ismerősömmel vagy barátommal, sőt az egyik exemmel tök jóba vagyok ez is zavarni szokta. Egyébként az esetek 99%-ban teljesen más Ő, tényleg igazi főnyeremény mint férfi/társ de a féltékenykedése elég zavaró. Megbízhat bennem mert sosem csaltam meg senkit, és tudja, hogy szeretem. Én már párterápián is gondolkodtam -tudom hogy bénán hangzik :) - mert semmi esetre sem akarom, hogy tönkremenjen emiatt a szerelmünk márpedig ha csak ez a probléma a kapcsolatunkban akkor ezt kell megjavítani. Ő egyébként 25 éves ő dolgozik már én még tanulok.

2017. márc. 1. 09:39
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

9-es hát igen az a dolog jobb lett volna ha nem történik meg... Belegondolva én nem tudom mit csinálnék ha láttam volna őt más lánnyal "akcióban". Biztos, hogy nagyon rossz neki ezekbe belegondolni, de én mindig éreztetem vele, hogy nekem Ő az igazi :) Én sosem voltam hűtlen típus inkább túlzottan kötődő, persze ez így most viccesen hangzik mert írtam, hogy több partnerem is volt de most ebbe inkább ne menjünk bele magyarázkodni, a lényeg, hogy én tényleg nem vagyok hűtlen típus. Pláné őt sosem csalnám meg és nem is akarok mással lenni, sosem találnék még egy olyan srácot mint Ő.

Egyébként kinek mi a sok? A párom nem tudja, hogy most én konkrétan hány fiúval voltam csak azért ismert úgy régebbről tudja, hogy bulizós voltam, ez zavarja igazából. De látom, hogy szeret és próbálkozik én meg ha ilyenkor pátyolgatom az csak olaj a tűzre inkább nem szólok semmit megvárom amíg lenyugszik. És miért ne lehetnék én normális nő? Én teljesen normálisnak gondolom magam, szeretem a páromat és hűséges maradok hozzá, vannak terveim ambícióim és szeretnék családot is amint lehetséges. Nem értem miért ne lennék normális. Nekem nem számítana hány nővel feküdt össze a barátom ha sok lenne sem érdekelne én nálam tiszta lappal indult, max az zavarna ha megtudnám hogy prostihoz járt dehát ez nem fordulhat elő :)

2017. márc. 1. 10:35
 12/32 anonim ***** válasza:
43%

1-es! Besz@rtam a valaszodon!! Hattttalmas :D

Kerdezo, egy jo tanacs a jovore nezve: urino nem beszel arrol, h hany palival fekudt le. Persze, ha rad nyitott a anno a pasid, azt nyilvan nem tudod kivedeni, de a jovore nezve ne dumald ki, h hanyan jartak benned a jelenlegi csavod elott ;) Amugy meg a pasi nem fog valtozni, ugyh vagy nyeled te is a bekat, h parszor elojon ez belole es feltekeny, vagy szakitasz.

2017. márc. 1. 11:04
 13/32 anonim ***** válasza:
18%
A prosti az elfogadhatatlan, de az, hogy 19 éves korodra benned megfordult a fél haveri kör azt fogadja el egy férfi. Vannak férfiak akik nem nagyon törődnek az ilyennel, vannak akik konkrétan megdugatják a barátnőjüket, mert ez a fétisük, de a férfiak többsége nem éppen szívleli azt, ha a nője egy ribäncra hasonlít. Lehet, hogy pontos számot nem tud, de egyet éppen látott amikor kavarásból kúrattad magad, gondolom néhány másikat meg hallott vagy tud róla. Ha megdugnak egy csajt akkor általában elég hamar világgá megy, mert elmondja a havernak, hogy megdugtam az meg elmondja másnak, hogy képzeld a Timit már a Zoli is megdugta, úgy látszik vevő a csajszi ilyenekre... És lehet, hogy számot nem tudnak, én sem tudok sok csajról a környezetemben pontos számokat, hogy hányat lovagolt meg, de ettől még pár sör mellett a haverokkal ki szoktak derülni a hétvégi kalandok alanyai. És az évek során van pár csaj akinek a neve több ilyen sörözés mellett is elhangzott mint eszméletlen orálozó stb. Nem kell számot mondanod neki, hogy hánnyal feküdtél össze, lehet azt körülbelül is tudni anélkül, hogy te megszólalnál.
2017. márc. 1. 11:12
 14/32 anonim ***** válasza:
25%
13-as vagyok. Másrészt szerinted mit sejthet, hogy hánnyal lehettél, ha éppen egy olyan helyen is dugtál egy ismerőssel ahol simán rátok tudott nyitni valaki? Nem tudom érted-e, hogy mit akarok kifejezni? Vagy te akire valahol csak úgy rá lehet nyitni dugás közben, de vannak más fajta lányok akikre soha az életben nem fogsz tudni rányitni. Eleve ez az eset is meghatározza, hogy riban€ocska vagy, mert ha nem lennél az akkor nem lehetne rád nyitni. Szerintem nagyon kevés NEM ribire nyitották eddig rá az ajtót haverok éppen akkor amikor egy másik haver dugta. Nem ribik nem nagyon dugnak olyan helyen ahol csak úgy rájuk lehet nyitni.
2017. márc. 1. 11:21
 15/32 anonim ***** válasza:
67%

Tök mindegy miféle életed volt előtte - tudta és úgy kezdett veled.

Szóval elég beteg dolog, hogy azt életed végéig adu ásznak gondolja.

Szó szerint beteg, ha valami orvost, pszichológust, párterápiát megér, akkor nosza, egyébként meg nem fog tudni kimászni ebből - nem is akar szerintem.

A múlttal meg nem lehet mit kezdeni, én bolti lopásért voltam eljárás alatt 16 évesen, aztán meg pénzügyi vezetőként nemigen értettem volna, ki hozza azt fel, és miért?

Mindenkinek lehetnek hülye dolgai, az van.

2017. márc. 1. 11:30
 16/32 anonim ***** válasza:
80%
Látjátok?Mi értelme van folyton azt kérdezgetni egy nőtől /ferfitól milyen exei voltak,és hogy volt mi volt.Aztán ha válaszol azzal meg nem tudtok egyutt élni.Szerintem ez nem csak kerdezőnek,de sokaknak lehetne tanulság.Ezert nem szokásom pasikat az előzőkapcsolataikrol faggatni,kérdezni..(9-es)
2017. márc. 1. 11:36
 17/32 anonim ***** válasza:
34%

Igen, mindenkinek vannak hulye dolgai, ez teny, csak reklamalni nem kene, amikor szembesitenek veluk...

A logikat meg vegkepp nem ertem: az megalazo, hogy kimondja a baratod, hogy olcso porteka voltal, akit vinni lehetett szobara tarsasagban is, de nem sokkal inkabb az a megalazo, hogy te ilyeneket csinaltal? Magadat alaztad meg, nem teged masok. Masok maximum annyit tudnak vele tenni, hogy kimondjak a tetteidet hangosan. Ha ez nem tetszik, akkor meg talan nem kene reklamozni, vagy nem kene olyan dolgokat csinalni, amiert mas noknek legalabb fizetnek... ertem a problemadat, de te inkabb abba gondolj bele, hogy ez a hapek annyira szeret teged, hogy a baratai elott folyamatosan magat alazza azzal, hogy veled van (mikozben a tarsasag ki tudja hany tagja elmelkedhet azon, hogy hogyan elvezett a szadba egy buliban), es tarsakent felvallal meg igy is...

A lenyeg ami lenyeg, hogyha valamit undorito dolgot megteszel, akkor ne az legyen mar a hibasnak beallitva, aki kimondja, hogy "X ezt csinalta ekkor es ekkor".

2017. márc. 1. 11:42
 18/32 anonim ***** válasza:
50%
A következő pasit ne ebből a haveri körből válaszd,azt tudom javasolni.Na meg ha egy mód van rá,ne részletezd az előéleted túlságosan,ha csak nem skandináv szinten toleráns-ott ez tök normális,amit csinálsz,de csinálhatsz bármit, úgy se ítélnek el ott,ha embert nem öltél-.
2017. márc. 1. 11:44
 19/32 anonim ***** válasza:
63%
Azért szerettek Ti is ítélkezni,biztos Ti sem tökéletes életvitelt folytattok.De azt is nagyon szeretitek megkérdezni mi tortent előttetek.Tok mindegy mit csinált,visszaforgatni az időt nem tudja.De mindek is.Nem azt kérdezte mi a véleményedtek róla.Hanem h ezt a gondot meg lehet e oldani.(9)
2017. márc. 1. 11:57
 20/32 anonim ***** válasza:
74%
Aki úgy kezd el jarni a másikkal h őt ez nem zavarja,tudott róla,és aztán megsem.tud ezzel.együtt élni az az Ő sara.
2017. márc. 1. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!