Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakitanom kellene?
Előre is köszönöm annak, aki próbál megérteni elítélés helyett.
6 éve vagyok együtt párommal. Sosem volt az a nagy szerelem az én részemről de az újdonságok varázsa és az hogy megszerettem idáig juttatott minket. Ő mindig is jobban rajongott értem. Az utóbbi időben sokat jártunk el az egyik barátjával és egyéb ismerősökkel bulizni iszogatni közösen. A probléma ott kezdődött mikor jobban kezdtem várni az ilyen baráti találkákat mint a kettesben töltött programokat. Emellett az is közrejátszik hogy nemi életünk szinte egyáltalán nincs egy ideje. Ez utóbbi sajnos nagyrészt amiatt is van hogy nem kívánom már annyira a barátomat, mivel egy ideje felszedett egy kis túlsúlyt, és volt egy műtéte ami miatt sokszor rám maradt a "meló" nagy része. Eleinte nem zavart de aztán kezdett egyhangúvá válni a szexuális életünk. Emellett pedig kezdett barátivá alakulni a viszonyunk leszámítva az ölelkezést es összebújásokat. Nagyon jókat tudunk nevetni és beszélgetni is. Kérdés hogy lehet-e jövője egy ilyen kapcsolatnak?!
Igaz, én csak másfél évig voltam együtt egy szintén a tiédhez hasonló kapcsolatban. Én is rengeteget rágodtam, hogy szakítsak.. Vagy mégse? Vagy mégis? Aztán végülis szakítottam és kinyílt a világ :)
18/L
Kérdező, ha jól értem, csak a szexuális életetekkel van probléma, ezt meg meg lehet beszélni, hogy ez így Neked nem jó, meg fogyjon le.
De ha jól kijöttök, meg szeretitek egymást...
A szerelem általában elmúlik.
De ha csak változatosságot szeretnél, és keresni a szerelmet, akkor lehet, tovább kéne lépned.
Rizikós.
Hiányozni fog a párod.
Lehet. Rajtatok, főleg rajtad múlik.
Változtass ha vele szeretnél lenni.
Igen, lehet jövője, és úgy jársz, mint szüleim. Benne maradtak a "rosszban", mindig bennük volt a félelem: hiányozni fog a másik, adjunk még esélyt, nem találok mást, jó ez így, hát végül is jó ember ő. Aztán más kifogások jöttek. Aztán 2 gyerek. És most, hogy már öcsém is felnőtt, végre válnak. 52-56 évesen. Ez is egy jövő.
Szerintem szakítanod kellene. De őszintén szólva össze sem jöttem volna vele, ha nem szeretem.
33F
Azért van ez így, mert nem szeretted igazán és a társaság miatt más lett neked fontos, máshol van a figyelem. Sajnos van ilyen, nem te vagy az első, de akkor szakítani kell és ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert mást akarsz és ezek után együtt maradniaz nem jó megoldás.
A szex az a másik része, mert ki tudja miért nem működik, ezt meg kell beszélni, de ha ez sem segít, akkor valójában semmi sem tart össze titeket.
Ez nehéz. Bár alapból nem hiszek az ilyenben talán egy ideig megpróbálhatnátok külön...Ha nagyon rossz nélküle akkor egyértelműen tudod a választ.
Bár alapból abban hiszek hogy a mai párkapcsolatok azért mennek tönkre mert a felek csesznek tenni a masikert és a problémák elől a szakításba/válásba menekülnek de 23 évesen még annyira fiatal vagy. A kérdés az hogy ennyi idősen megéri-e bentragadni egy ilyen kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!