Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg oldás vagy mostmár ez mindig igy marad, szakitanom kellene?
Figyelt kérdés
A pàrommal 3éve vagyunk együtt ,1éve élünk is együtt.Idősebb nâlam 15ével,nem tudom,hogy ez lehet e a probléma.Sajnos nagyon ritkan van közöttünk intim kapcsolat,mintha màr nem êrdekelnêm ugy mint nő.A kapcsolatunk jol müködik meg értjük egymàst jól ki jövünk egymàsal,de ha arra kerul sor,hogy szeretkezünk akkor ő inkàbb meg fordul a masik oldalra es alszik.Elejénte még próbàlkoztam nâla ,de mostmar bele fàradtam,nincs kedvem hozzà,amiota elhanyagol e téren azon kaptam magam,hogy màsokrol fantàziàlok,pedig nem szeretném meg csalni,ott hagyni sem ,mert tenyleg szeretem,viszont nekem ez igy nem megy mostmàr nagyon nem .Probaltam mâr vele meg beszelni,de mintha nem is hallanâ amit mondok vagy pedig megharagszik,meg csalni nem hiszem,hogy meg csal,mert munka utan egesz nap együtt vagyunk,idöben haza êr mindig.Nem tudom mit csinaljak nagyon elvagyok keseredve mostmar.L 232016. dec. 14. 23:59
1/5 anonim válasza:
fä$zomnak kell idősebb hapsit választani...
Bocs. Egy ilyenért hagyott el az exem egy ideje... nem feletted akarok pálcát törni.
Amúgy milyen kapcsolat az, ahol ha meg akarja beszélni az egyik, akkor úgy csinál a másik mintha nem hallaná?
Lehet, először ezt kéne megbeszélni vele. Aztán a másik, ha ez megoldódott. Milyen ötlet?
2/5 anonim válasza:
Nekem lenne 38 évesen 23 éves barátnőm...szerintem vagy hozzáfiatalodnék, vagy szex közben érne a halál, de ilyen hátat fordítós probléma nem lenne. :D
3/5 anonim válasza:
Egy alapos kivizsgàlás ràférne.Lehet valami problémàja van keringés...Ha egészséges
Welness hétvégére utazzatok el 4napra. Ha 2 aktus nincs akkor szakìts.
4/5 anonim válasza:
Az én exem is ilyen volt de ő nem 38-éves volt de kb hàtatforditott sokszor nekem is am engem simàn megcsalt .De ha hűséges akkor az is lehet hogy munkahelyi problémai vannak és igy mutatja ki hogy elhanyagol !
5/5 anonim válasza:
Ez kortól függetlenül a kapcsolat vége:
"Probaltam mâr vele meg beszelni,de mintha nem is hallanâ amit mondok vagy pedig megharagszik," - mégis, hogy képzeli, bármiről is volna szó.
(Köztünk kétszer ekkora korkülönbség, de egyik probléma sem merül fel - nem attól függ az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!