Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy sosem vagytok elég jók? Mit lehet tenni ez ellen?
Sziasztok!
Eléggé önbizalom hiányos lány vagyok. Ebből is fakadhat a gondom,de korábbi rossz élményekből is a pasikkal kapcsolatban.
Jelenleg van egy párom, akinek úgy érzem,hogy külsőleg nem vagyok elég jó. Szőrnyű ezt érezni és állandóan azon fáradni,hogy szépnek lásson. A külsőmmel én se vagyok elégedett sajnos. :(
Szóval az a helyzet,hogy nagyon ritka,ha kíván. Két hetente talán 1x. Úgy érzem nem is tetszem neki lassan.
Fél éve felsorolt egy top 5-ös listát az álmai nőiről,akik természetesen valamilyen sztárok..hát én sose fogok úgy kinézni. Az utcán a szőke hajú lányok után állandóan megfordul, illetve a nagy mellű nőket nézi. Nekem a mellem se nagy és szőke se vagyok. Ezek rosszul esnek :( Mit csináljak,hogy ne érezzem ezt,hogy nem vagyok elég jó neki?
27/L
Nézd, szerintem a párod szándékosan tiporja az egódat.
Lefogadom, hogy nem a kapcsolatotok kezdete óta csúnyultál meg. Ilyen (vagy legalábbis majdnem ilyen) voltál akkor is, amikor megismert.
Vagyis elég jó voltál neki akkor, akkor most is elég jónak kell lenned.
Akkó' meg ugyan mit ugat?
Ha neki az kell, akkor menjen, azt' kapjon el egy sztárt, vagy egy olyan nagymellű szőkét, oszt legyen vele boldog!
(Persze csak ha lesz olyan topmodell, aki megáll neki.)
Szerintem gáz van a kapcsolatoddal, mert az a nő, akit szeretnek, önbizalommal teli. S magától is elkezd nőiesebben kinézni anélkül, hogy direkt csinálná. Egyszerűen a belső határozza meg a külsőt.
Az nem normális, hogy utána fordul más lányoknak, ha ott vagy. Ez a srác csak azért tart téged, mert nincs jobb, akkor legalább van kit dugni.
Mondanám, hogy küldj képet, kíváncsi vagyok, hogy mi az a csúnya rajtad, ami miatt rossznak látod magad. max satirozd ki az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!