Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy sosem vagytok elég jók? Mit lehet tenni ez ellen?
Sziasztok!
Eléggé önbizalom hiányos lány vagyok. Ebből is fakadhat a gondom,de korábbi rossz élményekből is a pasikkal kapcsolatban.
Jelenleg van egy párom, akinek úgy érzem,hogy külsőleg nem vagyok elég jó. Szőrnyű ezt érezni és állandóan azon fáradni,hogy szépnek lásson. A külsőmmel én se vagyok elégedett sajnos. :(
Szóval az a helyzet,hogy nagyon ritka,ha kíván. Két hetente talán 1x. Úgy érzem nem is tetszem neki lassan.
Fél éve felsorolt egy top 5-ös listát az álmai nőiről,akik természetesen valamilyen sztárok..hát én sose fogok úgy kinézni. Az utcán a szőke hajú lányok után állandóan megfordul, illetve a nagy mellű nőket nézi. Nekem a mellem se nagy és szőke se vagyok. Ezek rosszul esnek :( Mit csináljak,hogy ne érezzem ezt,hogy nem vagyok elég jó neki?
27/L
Nekem meg az a kérdésem, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy összeszedjek én is egy palit(persze nem olyat aki egy héten csak1x kíván,lehetőleg minden nap),úgy hogy nekem sincs hatalmas önbizalmam, de a kérdezőhöz képest sokkal több,meg úgy általában az itt feltett párkapcsolati problémával szenvedők közül jó néhány nincs a toppon, és mégis.Szóval mit kell tennem? Bocs, ez nem neked szólt. Én amúgy elvagyok:D
Hát először is nem olyan pasival lenni,aki idegen nőket bámul az utcán úgy, hogy közben te mellette vagy.Mondjuk nézza akkor ha épp nem együtt vagytok, az úgy reálisabbnak tűnik,ha már nézgelődni akar. Nem a szőke hajú nők a szépek feltétlen, ezt ne mondogasd magadnak. Alap esetben valamiért téged választott, szóval ezt kéne átgondolni hogy miért,és arra törekedni, hogy ne azon járjon az agyad,mások mennyire jók, jobbak nálad,hanem Te is ugyan olyan jó vagy. A sztárokkal alapból nem foglalkozunk,sok photoshoppon estek át, és egyéb kalandokon. Az a baj,hogy egy értelemes érvem sincs hogy miért maradj ezzel a fickóval. De ha maradsz,akkor mindenképp mutass több önbizalmat.Nem a többi emberrel kell fogalalkozni,hogy néznek ki,hanem magaddal.Meg akár meg is beszélhetnéd a pároddal amúgy a szex kérdését, vagy hogy mi az ami neki benned nem tetszik,akarja hogy változtass e valamin,viselkedés,külső...
Dolgoznod kell, nem csak a kinézeteden, hanem az önbizalmadon is! Ha egyedül nem megy, akkor igenis fel kell keresni egy pszichológust, aki segít, mert az ilyen szintű önbizalomhiány fiatal korból ered(het), és segíthet helyrerakni az önbecsülésed.
Ha jobban szeretnéd magad, nem zavarna annyira hogy másokat megnéz, elvégre természetes dolog, hogy megnéz másokat, te is megnézel más férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!