Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat vagy karrier? Leirásban a "sztori".
6 éve vagyunk együtt párommal, másfél évet együtt éltünk. Mikor befejeztem a sulit, megbeszéltük, hogy kimegyek külföldre, amíg ő tanul (3 éve van még).
4 hónapja vagyok kint. Többször is volt nàlam, legutóbb három hétig.
Mindig kérdezem hogy minden okés-e köztünk, de azt mondta hogy minden rendben van.
Teljesen véletlen láttam meg egy beszélgetését egy lánnyal akit a legjobb barátján keresztül egy buliban ismert meg. Elvileg a beszélgetèsekből fizikai megcsalás nem derült ki, de tervezte vele a találkozást (egyértelműen szex), flörtöltek.
Természetesen a haverjával jól kitárgyalták a lányt, ès a kapcsolatunkròl meg mint egy... nem is tudom megfogalmazni mikèpp írt rólunk.
Egy két példát említenék: haverja mondta neki hogy ha megcsalt volna, akkor most lelkiismeretfurdalása lenne. A válasz annyi volt hogy az elmúlik, nevetős smileyval.
Igazából nem vagyok biztos benne, hogy meddig lett volna képes elmenni a lánnyal...
Rettenetesen elbizonytalanodtam, persze hat èv sok idő, de mivel mindig mindent megbeszéltünk ès bensősèges a viszonyunk azt hittem szól ha baj van...
Kérdés: Úgy érzem ha itt maradok kint nen tudjuj megoldani. Mert iskolájából fakadóan nem tud jönni. Persze borzasztóan csalódtam, nen tudom még hogy egyáltalán higyjek-e neki hogy megbízhatok benne ès tényleg nem volt ez komoly és nem csalt-e volna meg... Hagyjam itt emiatt a karrierem? Abban se vagyok biztos hogy később ha mégis sikerül túljutni ezen, nem őt hibáztanám e azért hogy itt abbahagytam a munkám....
És úgy érzem ki kellett volna ezt az egészet bírnunk....
Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!