Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynátok a párotokat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a párotokat, ha meghízna a kapcsolatotok alatt? Kevésbé vonzódnátok hozzá és valószínűleg kevesebb lenne ezáltal az együttlétek száma is?

Figyelt kérdés
2017. febr. 24. 18:40
1 2
 11/18 Sunshinedoll ***** válasza:
49%

Nem, mert nem vagyok s-ggfej :D

Míg az exemmel voltam, 8 kilót híztam, és ott ujjongott, hogy de jó még-még jobb a fenekem, mert ő se volt egy s-ggarc, hogy ilyeneken kiakadjon.

2017. febr. 24. 22:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha gyerek miatt akkor nem.
2017. febr. 24. 22:34
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Elhagynàm,szex meg plàne nem lenne.

Õ is edz ahogy én,heti 4 edzésünk van,a többi kifogàs.

Ezért se jövök össze bàrkivel,csak olyan nõvel aki k..vàs és úgyanúgy edz.

2017. febr. 25. 01:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi anno szakítottunk. Exem fél év alatt 30 kilót szedett fel, azóta pedig még többet. Már az elején beszéltünk róla, de egyszerűen ellustult. A szex neki öt percre redukálódott és már semennyire nem tudtam kívánni. Eleve nehéz időszakon mentünk keresztül, ez csak hab volt a tortán. Szakítottam, majd később kiderült, hogy már meg is csalt. Kinek mihez van gusztusa. :)
2017. febr. 25. 09:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, miért olyan igénytelen valaki hogy durván elhízik?
2017. febr. 25. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:
44%

Nagyon jó kérdés utolsó,nagyon jó.

Maximàlisan igénytelenség,nem is értem,az a baj az àtlag embernek nincsen semmilyen célja így el vannak maguknak,nekik mindegy.

Ha hízik hít akkor hízunk,màr nem vagyok fiatal,pajzsmirigy problémàm van(ettõl a falra màszok,ha az van akkor dràgàim ORVOS mégegyszer ORVOS,vàrjatok kihagytam GO TO THE doctor,Allez au docteur.Aki nem értené.

De kifogàsokban az emberek fõleg a magyarok full profik.

Tenni érte egyik se hajlandó,de ez mindennel így van.

Lifetiltes sràc fogalmazta meg hiàba van pasid vagy csajod azt hiszitek lehet hízni,màr meg van a màsik mostmàr nem kell vonzónak lenniük,ez a melegàgya a jó kis megcsalàsoknak,elhagyàsnak.

Persze a màsik a szemét mert nem fogadja el,nem kell csodàlkozni,elhízott ember ezt érdemli hogy megcsaljàk.

Nekem is az exem mindig csak ígérgetett,hogy,, lefogy,és keményen fog edzeni megy személyi edzõhöz."

Edzés nàla kis séta volt és 5 perc has meg se izadt,de õ kész.

Diéta parizer,zsömle meg snickers,de õ diétàzik,nem csak dagadék lett hanem buta ostoba pedig tanàrnõ volt,de egy korlàtolt buta nõ volt,és igénytelen is neki minden jó volt.

Mondanom sem kell,hogy kivàgtam nekem ne okoskodjon plusz nézzen magàra.

Az elhízott nõknek ez a sorsa,vagy keresniük kell egy igénytelen palit akinek mindegy csak pinàja legyen a csajnak mert nem piacképesek.

Én mióta baràtnõm van még többet eddzek még jobban figyelek magamra,még több ruha,szoli.

Ez olyan mint amikor van egy jó melód kineveznek vezetõnek eleinte tepersz aztàn beleszarsz,szólnak 2-3-szor 4-jére kib..sznak,kapcsolat is egy munkahely ahol tenni kell és tetszeni a màsiknak.

Ezt a sok,, pajszmirigyes vagyok,kifogàshuszàrnak" üzenem.

Megoldàs kell,elmenni edzeni és orvoshoz,diétàzni.

De hàt nincs pénz.

Olyan szakma kell amit megfizetnek vagy talàld meg a módjàt.

2017. febr. 25. 16:14
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Te nem tudom mit háborogsz itt 16-os! Ha neked jó úgy, akkor csináld úgy és eddz meg diétázz, amennyi jólesik!

Lehet, hogy másoknak meg jó úgy is, ha kicsit meghíznak, mert akkor is szereti őket a párjuk. Azért a hízás nem mindenütt vezet megcsaláshoz, szerintem annak mélyebb okai vannak...

(Üdv. az egyik 30+ kg-os válaszoló)

2017. febr. 25. 21:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Te.tudod utolsó,de ha ennyire nem tiszteli meg a màsikat,hogy elhízik és nem foglalkozik vele,hogy tetszen és vonzó legyen az önzõ és nem érdemel normàlis pàrt magànak.

Gondolod úgyanúgy kívàn?

Nem kacsint félre?

Ne legyél naív,komolyan mondom.

2017. febr. 25. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!