Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a többszereplős történetről, legyek türelmesebb vagy felejtsem el a férfit?
Sikerült belefutnom egy olyan történetbe, amit mindig kerülni akartam.
Interneten megtalált egy régi ismerõsöm/barátom, aki azóta (6 év) megnõsült, gyereke lett, elvált (pszichés beteg volt a nõ), majd megint megházasodott. Két hónapja minden nap beszélünk, egymásba szerettünk rendesen, de nyilván nem lehetek maradéktalanul boldog, mert nem független. Emiatt halogatom az elsõ "újra" találkozást is. A feleségrõl annyit tudok eddig, hogy nem élnek együtt, a világ másik végén tanul. Nem mondta, hogy milyen a házassága, semmit... Tegnap rákérdeztem végre, hogy mi legyen kettõnkkel, mivel egyre jobban megyünk bele az érzelmekbe, és nem szeretnék szenvedni feleslegesen. Erre annyit mondott, hogy szeret engem, ha úgy érzem, hogy tudnék vele élni és nem akarok nála jobbat, akkor igyekszik mindent megadni nekem életem végéig. (Mindig azzal jön, hogy engem mindenki akarna.) De válásról stb. nem beszélt, szerintem hirtelen jöttem az életébe és várni akar még, vagy nem tudom. Tovább nem nyaggattam, inkább személyesen majd. Abban bízom, ha valóban fontos vagyok neki, rendezi majd ezt a helyzetet, én csak õszinteséget kértem, és nem leszek a szexpartnere.
Mi lenne a helyes lépés szerintetek?
#14:
Pont ezért fordultam ide, mert nekem is sántít a dolog.:-(
Rákérdeztem.
Azt mondta szó szerint, hogy nem akarja elveszíteni sem a feleségét sem engem. Hozzátette, hogy ez a jelenlegi helyzet...
Hát nagyon jól érzem most magam.:-(
#18:
Köszi.
A kedves "pasim" a következő hasonlattal állt elő a feleségét és engem illetően ma este.
Mit csináljon, ha a szüleitől is kapott egy szép ruhát, meg a kirakatban is meglát egyet és megveszi. No comment szerintem.
Ez de gusztustalan mentalitás, mindent elmondanak ezek a szavak, már hogy eleve ilyen hasonlattal jön..
Szintén a hasonlattal élve-, hordja mindkettőt, aztán ha megunja azt is eldobja, és vesz másikat, egyiket sem becsüli nagyra. Ő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!