Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Türelmesebb kellene legyek?
Bele gondoltál abba egyáltalán, hogy egy vállalkozás elindítása mennyi munkával jár, mielőtt elkezdesz hisztizni és arról fantáziálni, hogy most te vagy lepattintva?
Inkább segíts neki, hogy minél előbb jövedelmezőbb és sikeresebb legyen a vállalkozása!
A nőnap csak egy nap! Olyan, mint a többi. Magadat teszed nevetségessé, ha ezen is még pluszba kiakadsz!
Szerintem egy öt éves kapcsolatba az emberek inkább szorosabbra fűzik a viszonyt, összeköltözésen gondolkodnak nem pedig a találkozást ritkítják. Szerintem ez ügyben nincs kifogás, még egy saját vállalkozás sem. Ha másként nem lehet megoldani, akkor miért nem azt ajánlotta fel hogy költözzetek össze, hogy azokon az estéken is tudjatok találkozni amikor neki elhúzódik a munka?
Nem veled van a gond. A párod valamit nagyon nem jól lát.
Szerintem se Veled van a gond.
Ha dolgozik is, meg lehetne oldani úgy, hogy pl. rákérdez odamennél e hozzá és addig ott olvasol vagy csinálsz vmit magadban....aztán gondolom tart szünetet és tudtok kávézni, beszélgetni, vagy időt szánni egymásra. Talán nem péntek estétől hétfő reggelig dolgozik nonstop, és akár azzal is beérhetné,ha fáradt,hogy szex nélkül de összebújva alszotok...legalábbis magamból és páromból kiindulva mi biztosan igy tennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!