Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindig azt, hogy majd kialakul? Legyek türelmesebb?
Hát sajnos ez maximum alkalmi kapcsolat,ha ritkán találkoztok...
Nem kellesz neki eléggé :(
Ha egy férfinek kellesz, és szeret, és akarja azt a kapcsolatot, akkor nem vagy nyűg neki.
Amikor én megismertem páromat, és összejöttünk, akkor még katona volt (akkor még volt sorkatonaság), és MIATTAM utazott naponta/két naponta 50 km-t, hogy este 7-re odaérjen hozzám, és másnap hajnalban 4-kor keljen, hogy visszaérjen a reggeli sorakozóra.
Szóval az a helyzet, hogy igazából nem kellesz neki, hanem ha épp szüksége van fizikai kielégítésre, akkor áthív magához, de a kisujját sem mozdítja amúgy meg.
Lehet, hogy 1 vagy a sok közül...
30/n
Csak arra használ hogy néha beléd ürítsen, de érzelmei nincsenek irántad. Én már azért szakítottam volna hogy morog, hogyha neki kell megmozdulni...plusz napokra eltűnik....
Ez a pasi éretlen egy normális kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!