Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elhanyagol vagy csak legyek türelmesebb?
> se fb-on nincs fent semmi
Ez már a vég.
Hát ha tanul akkor lehet hogy azért nem foglalkozik veled mert nem akarja hogy a szerelemre gondoljon amikor a Mátyás királyt tanulja
Te döntésed ,hogy elég-e ez neked amíg tart a tanulás vagy nem
Hát,én megértem,hogy sokat tanul a barátod,meg minden,de például az én barátom reggel 8-tól este 8-ig bent van az egyetemen,aztán esténként mégis beszélgetünk legalább egy kicsit telefonon,vagy msn-en...ma például rögtön felhívott azzal,hogy sikerült megszereznie a jogsiját...
A tanulás fontos,viszont egy sms írása nem hiszem,hogy annyira elvonja a figyelmét.Beszéld meg vele a dolgot személyesen inkább.Mutass rá arra,hogy szeretnéd,ha egy kis időt szánna rád is és szeretnéd tudni,hogy mi van vele,elvégre a barátnője vagy.Amúgy sem hiszem,hogy reggeltől estig tanul(ilyen csak vizsgaidőszakban szokott előfordulni az egyetemen)...az ember arra szakít időt,amire akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!