Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy egy férfi egyszerre két nőbe szerelmes? Mindkettőhöz ugyanúgy ragaszkodik, nem tud és rosszabb esetben nem is akar kettőjük közül választani?
Vagy hogy a feleségébe már nem is szerelmes, de mégis ugyanúgy ragszkodik hozzá, mint a szeretőjéhez, akit viszont szerelemmel szeret?
Én ezt nőként egyszerűen nem tudom megérteni.Ha igazán szerelemes vagyok,rá sem tudok nézni másra ,nem hogy képes lennék megcsalni.
Tudom,hogy velünk,nőkkel is megesik, most is olvastam itt egy kérdést,amiben a nő szeretett két pasit.
Mi a véleményetek erről? Van valakinek tapasztalata?
Azért annyira nem lehet erős az érzelem,a szerelem a szerető iránt,ha 3 év után sem választott a pasi.Nagyon,de nagyon aljas és undorító viselkedés ez a részéről mind a feleségével,mind a szeretőjével szemben.Kényelmes neki valószínűleg ez a helyzet.Abban a szerencsés,vagy inkább szerencsétlen helyzetbe van,hogy van két nő akikkel ezt megcsinálhatja.És az az igazság,hogy akárhogy is van azért a feleség van a sajnálatra méltóbb helyzetben,mert őt csalják.Persze minden helyzet más,de ez akkor sem tiszta így.Ha valakinek annyira rossz a házassága,hogy nem akar úgy élni váljon el,és akkor új életet kezdhet mással.Ez így tiszta.De szeretőt tartani hosszú távon aljas és ocsmány dolog.Másrészt a szerető helyzete is nagyon rossz.Szenved ő is ebbe a helyzetbe,plusz a lelkifurdalás.Persze akinek van,mert azért igaz,hogy sosem a harmadik a hibás,gondolkodjon akinek veszíteni valója van,hogy megéri-e neki,de akkor is nagy teher úgy élni,hogy egy másik ember egy család gyerekek miattunk szenvednek.Mert ez tény.És az is,hogy ilyen esetben mindig a szerető részéről van több érzelem.Ha nem így lenne,választás elé állítaná a férfit,de attól fél,hogy az nem őt választaná.
Érdemes elgondolkodni,hogy megéri egy ilyen kapcsolatot fenntartani,ami ennyi embernek okoz szenvedést.
Nagyon nem értek egyet az utolsó hozzászólóval!
A férfi ember,egy értelmes gondolkozni tudó valaki,aki pontosan tudja mérlegelni,hogy mit kockáztat ha félrelép.Nem valami ösztönlényről,állatról beszélünk,hanem értelmes gondolkozni tudó emberekről,akik igenis urai a cselekedeteiknek,és felelősségre vonhatóak értük!!!A szeretőt nem védeném,hisz természetes,hogy a feleség utálja a riválisát,de nem ő tehet a dolgokról.Persze gusztustalan amit csinál,nem azt mondom,hogy nem hisz ő is a tudatában van,hogy ez a kapcsolat nem szólhat csak kettőjükről,és nem lehet kifogás az,hogy jaj de szerelmes vagyok,mikor gyerekek,és egy másik nő életét teszik tönkre,ez egoizmus.De gondolkozzon mindig az,akinek veszíteni valója van!!!Ha nekem családom,férjem,gyerekeim vannak,akkor nem ér meg nekem egyetlen ember sem annyit,hogy kockára tegyem a családom felbomlását miatta.Ha pedig annyira nem működik a kapcsolat,akkor az a tisztességes,ha elválik a pár,és mindenki megkapja a lehetőséget az újrakezdésre.De ennél undorítóbb dolgot,hogy feleség mellett szeretőt tartani,hát mit mondja mit csinálnék az ilyen férfival...Két nőt gyötör egyszerre.Van ismerősöm,amióta házasságban él mindig csalta a férje,és szegény ostoba mindig a szeretőt hibáztatta.Azt a szegény embert minden k..va megtalálta.Na akkor ki a hibás???Ugye nem a sok szerető??Nem hát,hanem az ilyen meggondolatlan aljas egoista ember,aki évtizedeken át gyötörte a családját,mindig csak a saját élete érdekelte,letojta őket,az ő érzéseiket csak a saját alantas önző vágyai legyenek kielégítve.És valószínű,hogy az ilyen ember senkit nem szeret igazán saját magán kívül,hisz megfelel neki ez az állapot,hogy egyszerre ennyi embert tesz tönkre,és két nőből csinál bolondot,alázza meg őket.
Olyan is van, hogy utálja a feleségét, mert talán az csak a pénze miatt ragaszkodik hozzá és zsarolja azzal, hogy válás esetén nem láthatja többé a gyereket, akit természetesen szeret és szeretné felnevelni, de nem a feleséggel, hanem a szeretővel, de azt is tudja, hogy a gyereknek az anyjára is szüksége van, meg rá is. Igazán szereti a szeretőjét, szerelemmel, olyannal, amilyet soha nem érzett a felesége iránt, aki csak elvetette magát és amikor már kezdett romlani a házasság, gyorsan felcsináltatta magát (jaj, nem is mondtam, hogy nem szedem a fogamzásgátlót és már három hónapos terhes vagyok, nem tudom elvetetni, ne haragudj), magához köti a férjét. A levegő a családi "fészekben" egyfolytában feszült, nem beszélgetnek, ha igen, abból veszekedés van és a férfi a gyerekkel akar lenni, nyugodtan, de a gyerek érzi a feszültséget. Elmegy a szeretőhöz, mert szeretetre vágyik, olyanra, amit otthon soha nem kapott meg, csak ezt és ezt a számlát fizesd be, ezt és ezt csináld meg.
Egy házasság akkor meg tönkre, akkor megy félre a férj, ha a feleség nem foglalkozik a férjével, csak magával, nem kérdezi meg a férjétől, hogy vagy, hogy telt a napod, csak magáról mesél, hogy itt voltam, ezt vettem, ezt csináltam. Amikor a férj magáról beszélne, jaaj, megyek főzni, ezer dolgom van: ergo nem érdekel, hogy mit mondassz. A feleséget az sem érdekli, hogy 7 napból a férje esetleg 7-et dolgozik, csak hozza haza a pénzt. Nem ér rá a feleség elmenni az óvodába v. iskolába (nincs kedve), így a férj jár, de mindenért a férjet hibáztatja, a feleség nem hibás, ő a kis tündér, a szegény asszony, akit csal a férje. Nem nézne magába, hogy hát igen, ezt én rontottam el, hagyom elmenni és nem zsarolom a gyerekkel és nem zsarolom azzal, hogy kifosztom az összes fizetéséből, elintéztetem, összeveretem, ha el mer minket hagyni, mert hát a feleség azt gondolja, hogy a gyerek csak vele együtt jár. Sok pasi ezért nem válik el, holott gyűlöli az otthoni légkört és menekülne otthonról, de a fia szeretete visszatartja és inkább egy gyűlölettel teli légkörben él. A feleségek 70 százaléka erről szól. Szerintem egy kapcsolatot életben kell tartani, óvni kell és vigyázni rá, oda kell figyelni a másikra és szeretni kell, akkor nem történne olyan, hogy megcsalja az egyik a másikat, mert boldog. Azért megy félre valaki, mert keres valamit, amit nem kap meg vagy soha nem is kapott meg. Az meg a másik, hogy a férj tudja, hogy tönkretette az életét, hogy egy ilyen nőt vett feleségűl!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!