Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez önzőségnek számít?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi nagyon ragaszkodik a barátnőjéhez, és egy közös gyerekkel próbálja magához láncolni. Például az óvszert kicsit kilyukassza. Hozzáteszem egy eléggé kihűlt kapcsolatról van szó.2017. febr. 21. 18:51
11/14 anonim válasza:
Cseles.:D Hát, ilyen szempontból még nem néztem... :D
12/14 anonim válasza:
Önző, beteg, meg főleg nagyon buta.
És nem "kihűlt kapcsolatról van szó", hanem a nőnek elege van belőle, azért jut ilyen az eszébe.
Azt is megnézném persze,. hogy mikor lyukasztja ki az óvszert, ha meg egyszeri alkalom, akkor nem túl valószínű a terhesség, a lebukás viszont biztos.
13/14 anonim válasza:
De, ki tudja védeni, ha titokban fogamzásgátlót szed, just in case. Mellesleg, ha valaki egy ilyesmivel bepróbálkozna nálam, az első utam a nőgyógyászhoz vezetne, aztán mennék abortuszra, mert soha a büdös életben nem akarok gyereket.
14/14 anonim válasza:
Nem tudom kivédeni, az lehet, de hogy egyből ott hagynám, az is biztos.
A gyereket meg vagy megtartom, vagy elvetetem, vagy örökbe adom, ez a pillanatnyi anyagi állapotomtól függ. Vagy megszülöm, és a bíróságom kérvényezem, hogy ő nevelje, mert én nem akartam ezt a gyereket.
Megoldás van, de egy másodpercig sem maradnék tovább vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!