Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem számít önzőségnek?
Tegyük fel, hogy a férfinak van egy kiszemeltje, akivel mondjuk már beszélt is, és tulajdonképpen szerelmes. Kialakul a kölcsönös vonzalom, a nő is partner lesz a dologban.
A fiúnak, férfinak, mindegy hogy nevezzük kisebb méretű a pénisze. Nem önzőség ( más szó nem illik rá, ez sem de ez leginkább) a férfi részéről hogy elvárja, a nő érje be "azzal"?
Tudom ilyen alapon nem szabadna ismerkedni a kisebb mérettel rendelkező férfiaknak, de mégis?
Szerinted mit kellene tennie a férfinak?Bemutatkozásnál a neve után rögtön közölje a méretét és kérdezze meg a lánytól,hogy elég lesz-e?
Egyébként igazad van abban az esetben ha mondjuk annyira kicsi a pénisz,hogy nem lehet vele szexelni,de arról nem tehet a pasi ha a nő szerint a 15 centis is csak pindurka.
A férfi részéröl nem igazán ha csak nem kötsz rá 10 kg sujt hogy nyuljon neki :D
Értem én valami olyasmire akarsz kilyukadni akkor hogy kis"f@sszal nem tud esetleg kielègiteni vagy nem tudott kielégiteni ..
És hijába szeret / szereted de mivel nem tud rendesen meg d u g n i igy nem ér el semmit se ?
Kulso megfog
Belso megtart
Jo Sex hozzà láncol
Van ez igy
Ha ilyen jelegű a probléma
Megfordítom a kérdésed: ha egy nőnek az átlagnál kisebb, vagy nagy, de lógós a melle, akkor önzőség azt várni, hogy a párja fogadja el olyannak, amilyen?
Nyilván mindenki szeretne tökéleteset nyújtani, de NINCS tökéletes ember. Ha valakinek annyira fontos a farokméret (vagy fordított helyzetben a mellméret), akkor joga és lehetősége van olyat választani, aki megfelel, nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy fogadja el. De ha egyébként minden más stimmel, akkor az egész emberrel együtt az érett emberek többsége képes elfogadni az összes tulajdonságát, és nem érzi problémának.
Alapvetően szerintem a tökéletességre való állandó törekvés okozza ezt. Ami azt hisszük hogy jó, az is, de nem a végtelenségig
.
...és ebből születnek a komplexusos pasik. :D
A szomorú az, hogy nem is olyan nyakatekert gondolat az, amit felvetettél. Párom hasonló "adottságok" mellett saját maga jelentette ki, hogy nekem ez úgyse elég, ő meg nem fog "magához láncolni", mert úgyis elunom előbb-utóbb, hogy "be kell érnem vele", a szavaiddal élve. Én meg csak pislogtam, mint hal, hogy mi van...
Kérdésedre válaszolva, női szemmel: nem önzőség. Ha én szeretem a páromat, és nekem így is jó, akkor nekem ez már nem csak "beérem" kérdése, hanem így élvezem és kész. Nyilván egy más adottságokkal rendelkező férfival más élmény lenne a szeretkezés, de ebben nem csak a pénisz mérete tényező, hanem sok más is.
És témához hozzátéve, a kis méreteknél sokkal jobban rontja az élményt az, hogy a sok hülye sztereotípia miatt azon kell pörögnie egy ilyen férfinak, hogy úristenkevésvagyok - rágörcsöl - nem megy a szex, ahogy kéne - lehet hibáztatni a méreteket... Ördögi kör. Pedig csak annyi kéne, hogy elhiggye minden pasi, hogy jó az úgy, ahogy van. :) Csak olyat kell találni, akihez "illik".
Igaz, hogy problémát okozozhat, mivel nem állt fel...
ugyanis tudatt alatt ( próbáltam kielemezni) azt gondoltam ha nem áll fel nem tudja meg mekkora. Na az sem volt jobb hogy nem volt szex, de mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!