Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem számít önzőségnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem számít önzőségnek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy a férfinak van egy kiszemeltje, akivel mondjuk már beszélt is, és tulajdonképpen szerelmes. Kialakul a kölcsönös vonzalom, a nő is partner lesz a dologban.

A fiúnak, férfinak, mindegy hogy nevezzük kisebb méretű a pénisze. Nem önzőség ( más szó nem illik rá, ez sem de ez leginkább) a férfi részéről hogy elvárja, a nő érje be "azzal"?

Tudom ilyen alapon nem szabadna ismerkedni a kisebb mérettel rendelkező férfiaknak, de mégis?

2015. szept. 30. 00:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám, hogy önzőség, csupán elfogadás utáni vágy, ami teljesen természetes.
2015. szept. 30. 00:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerinted mit kellene tennie a férfinak?Bemutatkozásnál a neve után rögtön közölje a méretét és kérdezze meg a lánytól,hogy elég lesz-e?

Egyébként igazad van abban az esetben ha mondjuk annyira kicsi a pénisz,hogy nem lehet vele szexelni,de arról nem tehet a pasi ha a nő szerint a 15 centis is csak pindurka.

2015. szept. 30. 00:21
 3/9 anonim ***** válasza:

A férfi részéröl nem igazán ha csak nem kötsz rá 10 kg sujt hogy nyuljon neki :D

Értem én valami olyasmire akarsz kilyukadni akkor hogy kis"f@sszal nem tud esetleg kielègiteni vagy nem tudott kielégiteni ..

És hijába szeret / szereted de mivel nem tud rendesen meg d u g n i igy nem ér el semmit se ?

Kulso megfog

Belso megtart

Jo Sex hozzà láncol

Van ez igy

Ha ilyen jelegű a probléma

2015. szept. 30. 04:24
 4/9 Költőnő? ***** válasza:
nem önzőség, jééézusom. Monogámia pusztán. De ha neked ennyi önzőség, akkor valszeg nem való neked egy kapcsolat, egy másik ember megbecsülése.
2015. szept. 30. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Megfordítom a kérdésed: ha egy nőnek az átlagnál kisebb, vagy nagy, de lógós a melle, akkor önzőség azt várni, hogy a párja fogadja el olyannak, amilyen?

Nyilván mindenki szeretne tökéleteset nyújtani, de NINCS tökéletes ember. Ha valakinek annyira fontos a farokméret (vagy fordított helyzetben a mellméret), akkor joga és lehetősége van olyat választani, aki megfelel, nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy fogadja el. De ha egyébként minden más stimmel, akkor az egész emberrel együtt az érett emberek többsége képes elfogadni az összes tulajdonságát, és nem érzi problémának.

2015. szept. 30. 14:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Alapvetően szerintem a tökéletességre való állandó törekvés okozza ezt. Ami azt hisszük hogy jó, az is, de nem a végtelenségig

.

2015. szept. 30. 15:39
 7/9 anonim ***** válasza:

...és ebből születnek a komplexusos pasik. :D

A szomorú az, hogy nem is olyan nyakatekert gondolat az, amit felvetettél. Párom hasonló "adottságok" mellett saját maga jelentette ki, hogy nekem ez úgyse elég, ő meg nem fog "magához láncolni", mert úgyis elunom előbb-utóbb, hogy "be kell érnem vele", a szavaiddal élve. Én meg csak pislogtam, mint hal, hogy mi van...

Kérdésedre válaszolva, női szemmel: nem önzőség. Ha én szeretem a páromat, és nekem így is jó, akkor nekem ez már nem csak "beérem" kérdése, hanem így élvezem és kész. Nyilván egy más adottságokkal rendelkező férfival más élmény lenne a szeretkezés, de ebben nem csak a pénisz mérete tényező, hanem sok más is.

És témához hozzátéve, a kis méreteknél sokkal jobban rontja az élményt az, hogy a sok hülye sztereotípia miatt azon kell pörögnie egy ilyen férfinak, hogy úristenkevésvagyok - rágörcsöl - nem megy a szex, ahogy kéne - lehet hibáztatni a méreteket... Ördögi kör. Pedig csak annyi kéne, hogy elhiggye minden pasi, hogy jó az úgy, ahogy van. :) Csak olyat kell találni, akihez "illik".

2015. szept. 30. 17:18
 8/9 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy problémát okozozhat, mivel nem állt fel...

ugyanis tudatt alatt ( próbáltam kielemezni) azt gondoltam ha nem áll fel nem tudja meg mekkora. Na az sem volt jobb hogy nem volt szex, de mégis.

2015. szept. 30. 17:54
 9/9 Költőnő? ***** válasza:
hagyd a gondolkodást. Sztem Téged az csak összezavar.
2015. szept. 30. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!