Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalásnak számít?
Voltam egy buliban, és táncoltam (körülbelül 3percig) egy lánnyal (ő nagyon simult, én a derekát fogtam, nem nyúlkáltam "rossz" helyekre), de van barátnőm.
Valószínűleg megfogja tudni, mivel egy "rosszakaróm" is ott volt a közelben, és később tudtam meg, hogy látott.
Szerintetek ki lesz akadva?
Véleményem szerint nem tettem semmi durva dolgot, el nem hinném, hogy ő nem szokott fiúkkal táncolni.
Én biztos kiakadnék, ha a barátom ilyesmit csinálna, szerintem jogos lesz, ha a barátnőd dühös lesz rád. Hiába nem nyúlkáltál...
20/L
Ha szeret, akkor nagyon ki lesz akadva.
Fordított helyzetbe, ha a nődet fogdosta volna 3 percig egy fazon, te mosolyognál:D vagy majdnem felrobbannál?:D
szerintem ez nem megcsalás
mond el neki te és így vedd elejét a rosszindulatú pletykáknak
ne várd amíg magyarázkodni kell majd előtte
Nem venném megcsalásnak, de azért nem dicsérném meg érte a páromat. És tényleg inkább Te mondd el neki, ne várd meg, amíg mástól tudja meg.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!