Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számit e az ha az exeddel lefekszel, de közben van barátod akit neten ismersz?
Figyelj, egyutt voltatok akkor a mostani baratoddal? Tavkapcsolat volt mar vagy meg csak az ismerkedos fazisban voltatok?
Mert ha mar egyutt voltatok akkor igen, megcsaltad ot, ha pedig csak ismerkedtetek akkor nem, hisz nem voltatok egyutt.
Nagyon nem mindegy a ket dolog..
6. Vagyok.. annyit mondanak meg, hogy en masfel evig voltam tavkapcsolatban, ebbol 7 honap volt ugy hogy 1x sem tudtunk talalkozni, megsem fekudtem le senkuvel, o is ram vart, es azota is egyutt vagyunk, mar egyutt elunk. :)
Ha egyutt voltal mar vele es megcsaltad, akkor elkene gondolkoznod eloszor is azon hogy miert tortent.. szereted ot ugy igazan?
Amugy jogos amit a 7-es irt, mindenkinek mas a megcsalas. Szamunkra a parommal mar egy csok is megcsalasnak szamit. Mi ugy erezzuk hogy ha szeretunk valakit akkor nem fogunk ossze vissza olelgetni,puszilgatni mast, (nyilvan ez nem megcsalas de van egy szint amit mar barattal azert nem kene), illetve csok es testi kapcsolat csak egyutt.. harmadik felet sem hoznak be a kapcsolatba, mi undorodunk a dologtol, viszont mas szerti az ilyen dologt..
Szerintem beszelj a baratoddal errol, ha bant teged. Talan akkor is ha nem voltal vele egyutt, elmondhatnad mert ugy erzem hogy teged bant ez az egesz.
Amíg nem találkoztatok, addig igazán járni se jártatok.
Viszont ezzel együtt nőként engem bizonyára zavart volna, hogy ha a párom az ismerkedési szakaszunkban még néhány lánnyal ismerkedett volna- részemről ez irreális, tudom, de mégis fájt volna. Hát még ha szexelt volna mással...
De ez én vagyok, kérdező. Az, hogy távkapcsolat, még azt se igazán tudhattátok, hogy mégis, mennyire lesztel jók együtt, hogy egyáltalán ebből lesz-e valami komolyabb... Az mind mentség neked.
Magamból kiindulva viszont ezt nem mondanám el a pasidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!