Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít kizáró oknak egy kapcsolatban, ha a férfi horkol?
Figyelt kérdés
Úgy értem a nők közül ki mennyire tolerálja, ha a másik felé horkol?2015. szept. 17. 11:17
1/6 anonim válasza:
Párom szokott horkolni, de gyorsan elalszom én is és nem zavar. Szerintem nem kizáró ok egyáltalán.
25/N
2/6 anonim válasza:
Én olyan mélyen alszom, hogy semmi nem zavar. :)
Mondjuk attól is függ, milyen mértékben zajongsz. Párom kicsit horkol, főleg akkor, ha hulla fáradtan dől be az ágyba. Nekem fel se tűnik. Apám ehhez képest olyan, hogy zeng tőle a ház, azon néha elfilózom, hogy lehet mellette kibírni... :D De én azzal is úgy lennék (ha párom lenne ilyen), hogy kicsit frusztrál, ha pl. nehezebben alszom el, de ha egyszer alszom, akkor tőlem fát is fűrészelhet. :)
Sőt, ha "megszokott" a zaj, akkor még megnyugtató is. Szeretem hallgatni a másik légzését mellettem, decibeltől függetlenül. :)
25N
3/6 anonim válasza:
Én nem tudok horkoló ember mellett aludni, de ha szeretem, legfeljebb aludni átmegyek másik helyiségbe.
4/6 anonim válasza:
Az én férjem nagyon horkol, és engem borzasztóan zavar. Éjszaka, mikor felébredek, átcuccolok a másik szobába és ott alszom tovább. Nem bökdösöm, hogy forduljon meg, miért ébresszem fel?-aludjon tovább. Próbáltunk mindent, sz@rt se ért, horkol tovább. Annak semmi értelme, hogy csesztessem, inkább fogom a kispárnám és a paplanom, átvonulok és reggelig nyugodtan alszom.
5/6 anonim válasza:
A párom iszonyatosan horkol, társasággal akármikor mentünk ottalvós kirándulásokra, mindig kialvatlanul, karikás szemekkel jöttek reggel, hogy a barátom horkolása miatt nem tudtak aludni a szomszéd szobában. Én meg vele összebújva, édesdeden alszom az igazak álmát, közvetlenül mellette :D Apám is mindig nagyon hangosan horkolt, én ebbe nőttem bele, nekem ez egy teljesen megszokott hangja az éjszakának. Tulajdonképpen nem is veszem észre. Szóval nekem egyáltalán nem kizáró ok, vagy probléma, vagy bármi. De a fenti példából kiindulva másoknak az.
6/6 anonim válasza:
Nekem anyukám horkol nagyon, de én nem tudtam hozzászokni, mindig zavart. Mikor nagymamáméknál nyaraltunk, sokáig a szüleimmel egy szobában kellett aludnom, és kórusban ment a horkolás meg a szúnyogzene, így éjjel sokszor nem tudtam aludni. Mikor már elég nagy voltam, másik szobába mentem át aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!