Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FÉRFIAK válaszát várom úgy 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK válaszát várom úgy 25 felett! Mit szólnátok, ha a párotoknak lenne egy nővel is kapcsolata mellettetek? Elfogadnátok? Szakítanátok vele emiatt? Hogy esne?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 08:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én nem gondolok semmit mások véleményére vagyok kíváncsi és szerintem pontosan erre való ez az oldal. úgy utálom az ilyen idiótákat...ha nem bírsz értelmesen válaszolni és leírni normálisan a véleményedet nem értem minek kommentelsz...szerintem inkább te vagy az akinek barbi baba való
2010. máj. 9. 17:18
 12/14 anonim ***** válasza:
bi vagyok..most pasim van,de eszembe nem juna mellette tartani mást,mert szeretem:)...te is?
2010. máj. 13. 21:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok bi, nem vonzódom a lányokhoz, csak kíváncsi vagyok hogy milyen lehet egy nővel, de nem tudom ha lenne lehetőség kipróbálnám e vagy nem merném:)
2010. máj. 14. 05:16
 14/14 zolo ***** válasza:
Engem nem zavarna, ha 2 nő jóban van. Sőt még tetszene is. Szívesen néznem, ahogy flortolnek és kézenfogva sétálnak. Nem feltétlen szeretném a hármast. Tudom nem mindenki így áll hozzá.
máj. 1. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!