Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott házasságban élünk. Én viszont szerelemes lettem a nőbe akivel néha együttvagyunk. Érdemes egy nem nagyon működő házasságot borítani?
Erdemes lenne.En is ezt tennem a helyedben.
A felesegednek meg nem jogos a felhaborodasa,o akarta a nyitott hazassagot,viselje a kovetkezmenyeit.
Ha nincs gyerek, gondolkodni sem kell, minek?
Sosem értettem mire jó ez a nyitott házasságosdi. Akkor minek összeházasodni? Csak a pénz felosztása miatt?
Rúgnám ki 3 lábbal aki ezzel jönne nekem. Meg is tettem, de az csak "nyitott kapcsolatot" akart.
Hát bocsáss meg, de engem nem győztél meg azzal, hogy ki kezdte ezt a nyitott kapcsolatot. Az esetek 99%- ban ugyanis a férfiak kezdeményezik, hogy saját lelkiismeretüket megnyugtassák. Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy egy férfi ilyen kompromisszumba belemenjen, hogy csak úgy hagyja, hogy a felesége keféljen világba. Max. akkor ha impotens és nem tudja megadni neki, vagy túl nagy a kontraszt közöttük, a pasi idős vagy ronda a csaj fiatal és szép pl. akkor elnézik a pasik az ilyen kilengéseket. Normális férj nem tűri el, csak úgy mondom.
Na mindegy, bárhogy is történt ha nincs más akadálya akkor én is azt tanácsolom, hogy nem érdemes folytatni egy halott kapcsolatot.
Én sem értem mire jó ez, ha még gyerek sincs. Ha megtudtok állni a saját lábatokon, uzsgyi.
(Egyébként én sem tudok olyanról, ahol a pali belemenne ilyesmibe. Olyat ismerek, ahol a pali nőzik, de ha megtudná, hogy a felesége is pasizgat, dúéna-fúlna, ahogy lehet borítana mindent. Ezért a felesége titokban csinálja.)
Ha úgy érzed, hogy az új nőt jobban szereted, szerintem érdemes lelépni. Teljesen indokolatlan hiszti ez a feleséged részéről, hisz a nyitott kapcsolat arról szól, hogy MINDKÉT fél szexelhet mással, és mint tudjuk a testi kontaktushoz társulhatnak érzelmek is ;)
22/N
Nem akarom nagyon ragozni amit az előző válaszolók írtak, de a házasság: egyenrangú felek kölcsönös, érzelmeken alapuló szövetsége. Szóval ebbe nemigen fér bele, hogy egyes dolgokat szabad az egyik félnek, a másiknak meg nem.
Én a helyedben még várnék egy kicsit ezzel a borítással, de ha amaz a kapcsolat komolynak néz ki, akkor biza lelépnék. Asszonykád meg hadd élvezze a szabadságát - ha azt akarja -, de ne a te rabságoddal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!