Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a hibás? Én látom rosszul a dolgokat?
4 éve vagyok házas. A férjem munkahelyén sok házas nő dolgozik.A férjem segítséget kért az egyik munkatársától hogy ismer e egy jó üvegest. A munkatársa mondta hogy igen. Mit ad Isten ez az egyik házas kolléganőnek a rokona. Aki tegnap este írt is a férjemnek?Ídézem: Tudtál beszélni a rokonommal mert engem.hívott és mondta hogy vannak üvegei. Ha bármelyik kell nyugodtan hívd!:) Szép estét Kati.
Most szerintetek egy házas nő minek küldözget smiley-t a férjemnek?
Az, meg, hogy főzöl-mosol-takarítasz meg sütsz, semmit nem jelent, ha egyébként midnen szaron kiakadsz.
Nekem is van ilyen ismerősöm, maximálisan ellátja a párját, csak épp nem szereti, amit ki is mutat a folytonos flegmázásával.
Persze ők nem fognak szétmenni, de a férfi csont és bőr, és inkább álló nap melózik, csak ne kelljen az asszonyt hallgatnia.
Amúgy meg lehet fikázni a kérdezőt, meg a pasiját is habzó szájjal, ez biztosan nagyon jólesik a szánalmas egótoknak, de egy párkapcsolati problémában az esetek 99%-ban mindkét fél ludas, és csak együtt tudják megoldani a dolgot. Olyan k.vára nincs, hogy ujjal mutogatunk a másikra, és mi tökéletesnek gondoljuk magunkat. Minimum felelősség az, hogy idáig hagytuk eljutni a dolgot.
Viszont a kommentelők többsége sem veszi figyelembe, hogy ő sem tökéletes, és ő is kerülhet kispadra. Szóval szájakat kicsit tessék kisebbre zárni békácskák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!