Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás? Nem jól látom a dolgokat?
Ó, mintha magamat olvasnám fiatalabb kiadásban. Az első kapcsolatom nekem is ilyen volt. Ő csak otthon ült volna, én meg néha kimozdultam volna, szintén nem csak buliba, hanem akár olyan bagatell dolog, mint ruhavásárlás és érdekelt volna a véleménye. A barátaim eltűntek mellőlem, mert miatta mindig valami hülye indokkal lemondtam a találkozást, vagy nem is kerestem őket, mert neki se tetszettek, mivel volt köztük meleg, biszex (véletlen így alakult, nem direkt ilyen beállítottságúakkal ismerkedtem). Ott telt be a pohár, amikor lek*rvázta a húgomat, mert naiv volt és 3 nap után megismert sráccal lefeküdt, előtte pedig szakított a kamaszkori 2 éves kapcsolatával, ami már egy éve nem működött csak éppen 18 éves volt és ott is repkedtek az örökké veled frázisok.
Szóval én tűrtem vele majd 6 évig, amikor ezzel a megjegyzésével kiverte a biztosítékot. Egy hónapig gondolkodtam azon, hogy mi legyen majd szakítottam vele. Belegondolva kihagytam az összes egyetemi bulit, majdnem a gólyatábort is, az egyetemen összvissz 1 barátot sikerült szereznem, akit szintén úgymond elmart mellőlem, mert az órákon kívül nem tudtam vele találkozni. Hülye voltam, tanultam belőle.
Te ne kövess el ilyen hibát. Fiatal vagy még, nekem 24 évesen kellett azzal szembesülnöm, hogy nincsenek barátaim, egy halom élmény kimaradt az életemből egy pasi miatt, aki meg sem érdemelte, hogy ennyi évet rászánjak. Ha az első 1-2 évben szakítok most csupa szép emlékem lenne róla, de így...
4es
bővebben? miért ne? fiatal vagyok nem 50 éves, akinek családja van, gyerekei...
Az nagyon nem jó, hogy ennyire eltérnek az igényeitek. Azzal önmagában nem lenne probléma, hogy valaki 19 évesen ilyen otthonülős, csak akkor olyan párt kell találni, aki hasonló.
Én már csak emiatt sem erőltetném ezt az egészet, de amit a sztori második felében írsz, az végképp nagyon gáz, gondolok itt arra, hogy parancsolgat és megtilt dolgokat.
Számomra egy ideális kapcsolat egyáltalán nem ilyen, nem maradnék ebben a helyzetben, az egészen biztos.
Én 8 évet csesztem el az életemből.
Jó nagy ökör - marha voltam. Harminc felett kezdtem el élni, szerencsére egy imádnivaló pasival. Nehogy otthon ülj. Menj, élj, barátkozz! Jól látod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!