Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom miert ilyen aggodalmas, birtoklo, miert akar megfojtani a szeretetevel, vagy velem van a baj?
8 honapja parkapcsolatban vagyok, de van par dolog ami engem nagyon zavar, de pontositok inkabb furcsa nekem es nem ertem miert ilyen a baratom.
Nekem van 2 fiu haverom. Veluk nagyon ritkan vagyok. Nem olelem meg oket, csak beszelgetek a haverjaimmal.
Viszont a baratom mindig azt hajtogatja, hogy nincs fiu es lany kozott baratsag. Es nem orul annak, hogy mas ferfiak tarsasagaban is vagyok.
Amiota kapcsolatban vagyok, furcsa, hogy mindig megkerdezik tolem HOL VOLTAM? MILYEN NAPOT VOLT? Tok jo, hogy megkerdezi ezeket, en is megteszem. De van amikor nincsen kedvem neki beszamolni csak ledolok, inkabb egyedul akarok lenni, netezek, eszek, furdok pihenek. Es ha pl csak kesobb mondom meg neki, hogy amugy megbuntettek, mert gyorsan hajtottam ( ez megtortent ) akkor ugy csinalt mintha az apam lenne. Ram szol, es szamon ker, hogy miert csinaltam ezt, es legyek ovatosabb. Ez zavar engem, mert ugy erzem, hogy akkor gyerekkent kezel es mindenbe bele akar szolni. En ha a parommal beszelek, nem csinalom azt, hogy megmondom neki ez nagyon nem volt helyes. Mert az o dontesei, elmondom a velemenyemet, de nem szoktam neki megmondani, hogy ezt ne igy csinalja es nem szidom meg.
Meg nem ertem, hogy amikor szexelunk akkor a szex utan miert szorit magahoz, mindig ram maszik es ugy akar aludni is, hogy kozben teljesen ram tapad. Jo erzes en is szeretek vele lenni, hozza bujni, de neha mar ugy erzem, hogy sok..mintha birtokolni akarna vagy kiakarna sajatitani.
Multkor leultem a buszon egy ferfi melle, mert a mellette levo hely mar foglalt volt. O is egy ferfi mellett ult. De amikor latta, hogy nem egy no melle dobtam le magam, akkor mar huzogatta a szemoldoket es csunyan nezett ram. Zavart, mert meg ez is baj volt neki.
Neha amikor a varosban vagyunk, megyunk valahova akkor megfogja a kezemet. Es egyszer kerdeztem tole, hogy miert kell kezenfogva mennunk. Azt mondta mert jol esik neki, szeret megerinteni, meg az osszetartozas "jele". Oke, ertem..es en is szeretem megfogni a kezet, de miert kell mindig azt ereztetni, hogy mi osszetartozunk, egyutt vagyunk.
Amikor otthon vagyunk akkor sokszor megerint..vagyis egesznap csokolgatni akar, olelget. Egyszeruen IMADOM a baratomat, es nagyon jo vele lenni, hogy szeret es en is szeretem ot. De zavar, hogy neha "megfojt" a szeretetevel. En ugy erzem.
Ha elakarok menni este a varosba, mindig aggodik, mintha kisgyerek lennek. Es ezt utalom, mert van amikor maradasra akar birni. Nem parancsol ram, nem korlatoz, megis ugy erzem, hogy majdhogynem porazon tart engem. Vagy nem tudom..persze feltenem en is a paromat, feltem neha. De nem mondom es nem ereztetem vele. Nem mutatkozik meg olyan latvanyosan ez.
Zavar, es furcsa, hogy azt szeretne ha mindenrol tudhat. Sot majdhogynem elvarja!! Tehat azt is kihuzta belolem, hogy mikor lesz mutetem. (szivbeteg vagyok ) es en errol nem akartam neki beszelni!!! Mert nem akartam elmondani neki, igy is mindig aggodik, sot..nagyon nagyon es mar zavar, sajnalom is ot, hogy miattam szomoru neha. De ha nem mondom neki, hogy mikor mutenek nem kene mindennap izgulnia. Szednem kell gyogyszert is..verhigitot. Ha eltelejtettem bevenni ( 2 x volt ilyen ) akkor kiabalt csak velem. De engem ez zavar es neha azt mondanam neki, hogy "hagyjal beken". Zavar, hogy aggodik mindig..
Szerintetek velem van a gond?:(
Amugy tenyleg szeretem a paromat. O a mindenem. Szerelmes vagyok bele es nem akarom elvesziteni ot!!!
19L
Es akkor nekem milyen parkapcsolat lenne jo?
Mert nekem az lenne a legjobb ha a baratommal megtudunk beszelni mindent, de nem kerjuk szamon egymast, nem kotelezo mindent elmondani, oszintek maradhatunk igy is!! A bizalom alap es a huseg is. De en azt sem szeretnem ha mindig rajtam logna a masik. Vagyis nem akarom, hogy sokszor megcsokolgasson, mindig olelgessen, magahoz huzzon. A szex mindig jo volt, azzal nekem nincsen gondom. De a becezgetesek es az ilyen kijelentesek mint az enyem vagy..na ezeket sem akarom!! Es azt sem, hogy valaki masoknak rolam beszeljen, hogy en milyen vagyok. Meglehet mondani, hogy a baratnoje vagyok, de ennyi. Nem kell tobbet mondani. Nem akarom, hogy valaki megmondja kivel mikor hol talalkozom, es ha fiukkal vagyok akkor ne mondja, hogy ez neki nem tetszik, zavarja stb. Nem csalom meg!!!! Nem szeretem ha valaki birtoklo, tehat ne fogja meg a kezemet nyilvanos helyen, ne huzzon magahoz mindig, ne szivja ki a nyakamat, nem kell kozos kep keretbe, nyaklanc, parfum. nyilvan olyan illat szert hasznaljak amit o vett..na igen..es ha mastol kaptam volna? Mondjuk egy fiutol? Biztos zavarta volna a baratomat. Ezzel is bajom van, nem vagyok SENKIE!!!! En is szeretem a paromat, de nem viselkedek igy..mint ok..
#9-10: ÓRIÁSI tévedés. Ti összemostok két dolgot, amit nem szabad: azt, hogy minél jobban meg akarokd ismerni a párodat és értékeled a vele töltött időt, intimitást, mindent; meg azt, hogy a féltékenységed és/vagy birtoklási, irányítási kényszered miatt a fejére nősz és szigorú kontroll alatt tartod. Az első jó, a második nagyon rossz. És ti azonosítjátok a kettőt.
Kérdező: alapvetően igazat adok neked, de azért egyszer gondold azt is végig, hogy nem vagy-e egy kicsit a másik oldalon, nem vagy-e valamiért túlságosan zárkózott vagy elutasító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!