Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem akar mert magasabb vagyok nála?
Sziasztok!
22 éves, 176cm-s lány vagyok. A párom, vagyis nem tudom inkább, hogy nevezzem egy 168cm-s férfi. Részemről szerelem volt első látásra, imádom őt úgy ahogy van, ráadásul remek ember.
De ott a de.
Egyszerűen nem akarja elfogadni, hogy magasabb vagyok nála, és rendkívűl zavarja. Múltkoriban összevesztünk azon, hogy én szerettem voln a kezét foni az utcán, ő meg az enyém nem, mondván, hogy úgy nézne ki mintha az anyja lennék. Mit tegyek hogy túl lépjen ezen?
Múltkor már azt mondta annyira irritálja ez az egész, hogy inkább elgondolkozik azon, hogy biztos szüksgée van e így erre. Én nagyon megszerettem és csak tudok tenni valamit.
Köszönöm a válaszokat!
Én még büszke is lennék rá, ha magasabb nőm lenne.
Szóval nem értem mi gondja van ezzel:)
De ezt hogyan értessem meg vele? Annyira furán kezeli az egészet. :(
Köszi a válaszokat!
Ennyire befolyásolná a szexális életet pár centi? Viszont gondolom az érzelmek őszinték, akkor ez mindegy is.
Köszönöm utolsó neked is a válaszod!
Ha ő emiatt kidobna, akkor nem szeret téged.
Úgyhogy nem kell sajnálni.
Súlyos eset, talán egy agyturkász....
az én párom is magasabb - vagy hosszabb - még nem tűnt fel, hogy bármelyikünknél problémát jelentett volna.
Bár, ha jobban belegondolok én is ismerek olyan falukat, ahol ez kulcskérdés - ha ilyesmi helyről származik, akkor reménytelen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!