Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy a nő tényleg szeret?
Kb. öt évig éltünk együtt van egy két éves kis gyerekünk . Néhány hónapja összevesztünk és szakítottunk . A volt párom a hölgy elköltözött . Nem volt megcsalás és megbocsájthatatlan bűn a kapcsolatunkban . Az eljegyzési gyűrűt is levette , bár erre azt mondta hogy csak azért mert megkérdeztem hogy miért viseli még, ha egyszer szakítottunk . Szakítás után nagyon haragudott rám és ennek megfelelően is viselkedett . Kb. egy hónapja nyitott felém voltunk már kétszer randizni néhányszor sétálgatni és egyre jobban érezzük magunkat egymással . Már néha néha úgy érzem hogy ismét szeret .
Mik az igazi jelei ha egy nő szeret egy férfit és ilyen körülmények vannak ?????
Nem adja magát könnyen....
Nem vagyok teljesen Lüke de női fejjel sem tudok gondolkodni , kéne egy kis megerősítés vagy éppen tisztánlátás...
Előre is köszönöm a válaszokat .
36F
Női fejjel soha nem is fogsz tudni gondolkodni.
Viszont az hogy hajlandó újraépíteni a ti kapcsolatotokat és nem másikba menekül, az most bőven jó hidd el!
Ha mindketten fordítotok energiát a kapcsolatotokra, akkor jó eséllyel rendben lehet újra.
Persze ahogy az 1. is írta, nehezebb egy korábban elrontott dolgot újraépíteni mint egy teljesen újat kezdeni.
Női fejjel soha nem fogsz tudni gondolkodni, mert a nők inkább a szívükkel gondolkodnak. Az érzéseik mentén élnek, nem vaslogikával megtámogatott érvek mentén.
Jó volna azért többet tudni a szakítás körülményeiről, okairól, valamint arról, hogy kinél volt a gyerek, amíg szakítósdit játszottatok? Hol (kinek a lakásában) életetek együtt, és ki mennyit szokott a családi büdzsébe tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!