Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna egy kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna egy kapcsolatban, hogy a párotok volt prostinál egy-kétszer előttetek?

Figyelt kérdés
2017. febr. 15. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

Igen, kizáró ok lenne. (Tudom, kapom a 0%-ot 5 percen belül, már megszoktam, de ez van.)

Még hányszor akarjátok feltenni ugyanezt a kérdést? :D

"a közhiedelemmel ellentétben nemi betegséget nem a rendszeresen ellenőrzött, gumit használó prostiktól kapunk"

Jaj de aranyos vagy :D A prostik nagyrésze némi plusz pénzért simán vállalja gumi nélkül. Ha pedig a fél órával előtted ott járt klienstől kapott el valami leprát, akkor a hajadra kenheted, hogy hó végén, vagy akármikor elmegy szűrésre. :D

2017. febr. 16. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

11: "A prostik nagyrésze némi plusz pénzért simán vállalja gumi nélkül."

Ezt ugye nem saját tapasztalatból mondtad, hanem olvastad valahol? Szerintem kb senki nem vállalja gumi nélkül, Németországban konkrétan tilos, az ügyfelek pedig nem igénylik, aki igényelne az nem fizet.

"Ha pedig a fél órával előtted ott járt klienstől kapott el valami leprát,"

Igen, ez a kockázat, csak nincs túl sok esélye. Pont fertőzött az előző, pont gumi nélkül szexelt, a prosti pont el is kapta, én is gumi nélkül szexelek, és pont el is kapom. Ennek mennyi esélye van? Kevesebb, mint hogy egy szűrésen sosem járt barátnődtől kapod el. Ismét: a tapasztalat szerint. De te biztosan jobban tudod, így távolról is, hiszen nem állnál szóba olyan emberrel aki már volt :)

2017. febr. 16. 20:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem egy haverom volt már, és meséltek :)

2017. febr. 16. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:
46%
13: Nem állnál ugyan szóba olyannal aki már volt, de hogy, hogy nem a haverjaid pont prostikhoz járnak, és hogy, hogy nem, gumi nélkül szexelnek. Hár persze :D
2017. febr. 16. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Hadd ne én tegek már róla, hogy funkcionális analfabéta vagy. Hol írtam, hogy szóba se állnék az illetővel? Vagy te csak azzal állsz szóba, akivel kapcsolatban vagy / kapcsolatot akarsz?

2017. febr. 17. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!