Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájjal kényeztettem a barátomat, élvezte láttam, de nagyon megrántotta a fejem mire véletlenül hozzáért a fogam is mire ő arcon csapott, elég erősen. Elhiszem, hogy kellemetlen volt neki, de ezért meg kellett ütnie? Most nem szól hozzám.23N/25F
En ezutan bele is haraptam volna a farkába.
n25
Most úgy érted, hogy nem reflexből véletlenül lendült a keze mert megijedt, hanem érezte és kaptál egy csicskapofont, hogy ne fogazz pcsa??
Ehh én pofoztam már fel 4 éves gyereket, mert szólni akart nekem, de úgy éreztem, mintha a játszótéren letapizta volna valaki a fenekem. De az tényleg reflex volt, és megijedtem, hogy bántottam, nem ám még ráförmedek h mit tapizol :D
Szóval véletlen van, de akkor ez nem az volt és még durcázik is?
Mondjuk ha véletlen volt és nem csúszik térden a bocsánatodért, az is nagy baj.
4 éves gyerek fej magasságában akartad felpofozni a tapizónak hitt embert?
Tökön akartad pofozni?:D
XD
Azt hiszem a tapizó kezét akartam elütni, és ahogy fordultam, lendültem...
Gyorsan történt minden és a frász jött rám, hogy gyereket verek a játszótér közepén :D
nincs ebből baj, ha megbánta utánna akkor nincs gond.
barátnőm is szokott csapkolódni ha valami rossz. (én nem teszek különbséget aközött h melyik fél üt). Ha nem rendszeres akkor sztem lényegtelen. Én is ütöttem már meg őt, még se akart elhagyni, mert tényleg csak reflex volt :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!