Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez? A párom szerint a magassarkút hordó nők cibálják magukat!
Üdv Mindenkinek!
Asszem én lennék az a bizonyos partner...:-) Szia Szivem! nah mosolyogtam néhányat a válaszokon és ezzel senkit nem akarok megbántani természetesen...
Kiegészíteném az én kis herelmem kérdését néhány reális gondolattal, amit rosszul fogalmazott meg.
1. semmi gondom nincs a szolid smiket viselő nőkkel, ami még izléses
2. a magassarkút viselőt nő is csinosak, ami egyébként öltöztet, így azzal sincs gond
3. úgy látszik nem ismersz kedvesem eléggé mivel olyan nőkre mondtam akik valóban a szó szoros értelembe mondom CIBÁLJÁK MAGUKAT...
4. sajnos néha Téged is elkap az ilyen ékszíj és Te is viselkedsz úgy...(az őszinteség jegyében)
más szemszögből:
1. nem szeretem amikor az 1 éves kisfiunk nyűglödik, sír azért mert egy-egy levegőzésre a parkba vagy játszótérre lemenetelkor Rád kell várni a smink miatt...
2. a szájfényed miatt ha a kicsi hozzád bújik ragacsos lesz a pofija, na meg ha Te akarnál neki puszit adni az is gázos, ragadós lenne mely rideg mű anyag nemhiszem, hogy a kis bőrének jót tenne...
3. nem szeretem, hogy magassarkúba vagy az ötödikről lépcsözöl úgy, hogy az a kis tübdér az 1 éves kisfiunk a kezedbe van aki még tehetetlen ha elesel vele...hát nagy baj lenne!
Mindezekre összességgel teljes a történet...csak a kerekség végett. Ha emiatt lennék uralkodó vagy hasonló hát.... fura világban élnénk..szerintem.
Egyébként meg mindenki azt gondol amit akar...
Jah és azon heves válaszolóknak akik buzdítanak a szakításra csak egy kérdésem lenne:
Ti felnevelitek helyettem az én kis drága kisfiamat...vagy ha kaja vagy pelenka vagy bármi más kell lementek vásárolni a páromnak vagy kisfiamnak vagy ha már nem leszek és szűkösen élnek anyagilag TIIIII utaltok pénzt, hogy megéljenek....NAAAA?
szerintem mindenki gondolkozhat az élet nagy dolgairól inkább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!