Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szóltok ehhez? A párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez? A párom szerint a magassarkút hordó nők cibálják magukat!

Figyelt kérdés
Nem szereti a sminket, a miniszoknyát, a műkörmöket (persze rajtam). Közel se vagyok egy plázacica, de szolid smink szokott azért rajtam lenni:szájfény, szempillaspirál. Ritkán veszek fel magassarkút, inkább nyáron miniszoknyához, amit "k...-vás szandál"nak hív. Jelezném 8cm-es a sarka.Amikor megismerkedtünk műkörmöm volt, amikor levetettem, annyit mondott, hogy na végre! A kivágott blúzaimról nem is beszélve!!! Ez mind mind:kur....-ás. Egyébként általában sportosan öltözök, de néha szeretek csinos lenni. Az előző barátnői mind sminktelen egyszerű nők, lapos cipőstb. Én ilyen vagyok, és már állítólag (másoktól hallottam) régóta tetszettem neki, pedig akkor is hordtam magassarkút! Másoknak a párja milyen???
2010. máj. 8. 11:39
1 2
 11/11 anonim válasza:

Üdv Mindenkinek!

Asszem én lennék az a bizonyos partner...:-) Szia Szivem! nah mosolyogtam néhányat a válaszokon és ezzel senkit nem akarok megbántani természetesen...

Kiegészíteném az én kis herelmem kérdését néhány reális gondolattal, amit rosszul fogalmazott meg.

1. semmi gondom nincs a szolid smiket viselő nőkkel, ami még izléses

2. a magassarkút viselőt nő is csinosak, ami egyébként öltöztet, így azzal sincs gond

3. úgy látszik nem ismersz kedvesem eléggé mivel olyan nőkre mondtam akik valóban a szó szoros értelembe mondom CIBÁLJÁK MAGUKAT...

4. sajnos néha Téged is elkap az ilyen ékszíj és Te is viselkedsz úgy...(az őszinteség jegyében)

más szemszögből:

1. nem szeretem amikor az 1 éves kisfiunk nyűglödik, sír azért mert egy-egy levegőzésre a parkba vagy játszótérre lemenetelkor Rád kell várni a smink miatt...

2. a szájfényed miatt ha a kicsi hozzád bújik ragacsos lesz a pofija, na meg ha Te akarnál neki puszit adni az is gázos, ragadós lenne mely rideg mű anyag nemhiszem, hogy a kis bőrének jót tenne...

3. nem szeretem, hogy magassarkúba vagy az ötödikről lépcsözöl úgy, hogy az a kis tübdér az 1 éves kisfiunk a kezedbe van aki még tehetetlen ha elesel vele...hát nagy baj lenne!

Mindezekre összességgel teljes a történet...csak a kerekség végett. Ha emiatt lennék uralkodó vagy hasonló hát.... fura világban élnénk..szerintem.

Egyébként meg mindenki azt gondol amit akar...

Jah és azon heves válaszolóknak akik buzdítanak a szakításra csak egy kérdésem lenne:

Ti felnevelitek helyettem az én kis drága kisfiamat...vagy ha kaja vagy pelenka vagy bármi más kell lementek vásárolni a páromnak vagy kisfiamnak vagy ha már nem leszek és szűkösen élnek anyagilag TIIIII utaltok pénzt, hogy megéljenek....NAAAA?

szerintem mindenki gondolkozhat az élet nagy dolgairól inkább....

2010. máj. 15. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!