Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom tovább, tanácsra vanszükségem! Hogyan döntsek?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel lassan egy éve vagyok együtt, már az elején tudtam, hogy külföldre jár dolgozni, szexmentes, de erotikus munka, ahol meztelen táncol és a többi, de kontakt nincs állítása szerint. Nem vagyok szerelmes típus, ézert belementem vele a párkapcsolatba. 3 hónappal utána újra ki ment külföldre "dolgozni", ekkor döbbentem rá, hogy szeretem őt, viszont mondtam neki, hogy nem szeretném, hogy ezt csinálja, és megbeszéltük, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy oda megy. Természetesen, mikor tavaly visszajött az "utolsó" útjáról, nagyon örültem, hogy miattam képes felhagyni ezzel. Ez az öröm 2 honapig tartott, mikor bejelentette, hogy 2 hét múlva ismét elmegy. Nagyon nagyot csalódtam benne, de mégis úgy döntöttem, hogy vele maradok. Azóta már háromszor ment el, több hétre, én ezalatt az időszak alatt, amíg ő kinnt van, nagyon idegesítem magam, pedig valahol megbízom benne, és hiszek neki, hogy nem lép félre. Nem vagyok féltékeny típus, de valahogy vele azzá váltam, valószínűleg azért, mert szeretem őt, de emelett nem tudom elviselni. Tavaly nyáron szakítottam vele, mert elegem lett ebből az egészből. 2 hónapig nem is beszéltünk, nem kerestem semmilyen formában és Ő se engem. Nyáron kaptam tőle egy üzenetet a születésnapomra, felköszöntött, ez meghatott, újra találkoztam vele. Ekkor megfogadta nekem, hogy végleg felhagy ezzel, miattam. Elhittem neki, és keresett magának egy "normális" munkahelyet. Jól meg is voltunk, nem volt veszekedés köztünk, újra szerelmesnek éreztünk magunkat mindaddig, amíg december első hetében bejelentette, hogy ismét megy. Nyeltem egy nagyot, és mondtam neki, hogy nem akarok beleszólni az életébe, elfogadom a döntését, viszont Én végeztem vele örökre. Szívből megfogadta, hogy ez lesz az utolsó alkalom, mondtam neki, hogy ha tényleg így lesz, talán újra együtt lehetünk. Azóta is együtt vagyunk ismét éreztem a kettőnk közötti szerelemet, vagy nem is tudom, de valahol boldog vagyok vele. Pár napja ismét bejelentette, hogy megint elmegy pár hétre, ekkora már csak nevettem és mondtam neki, hogy sajnálom, de jobb, ha egyedül marad mindaddig, amig ténylegesen nem be nem fejezi ezt. Szerdán ismét elmegy, most itt van nalam a házamban, de a másik szobában van, mert nagyon összevesztem vele és lehordtam mindennek, hogy miért kell ezt tennie velem, hogy kiállok mellette ezek után is és megis ezt kapom, felhoztam mindent, ami zavar engem, nagyon rosszul sült el az este, pedig nagyon vártuk, hogy találkozzunk, mivel nem egy városban élünk. A lényeg, hogy már belefáradtam abba, hogy hazudjak a családomnak arról, hogy Ő miért nem tud eljönni a szűk családi összejövetelekre, amire hivatalosak vagyunk, és , hogy az idegrendeszerem tönkrement egy év alatt, egy nő miatt, aki meg sem érdemli a tettei és viselkedése miatt,hogy szeressem. Szeretnék szakítani vele, de nagyon szeretem és félek, hogy rossz döntést hoznék, mert ezen a dolgon kivül, minden csodalatos, ahogyan Ő is. Lehet, hogy megbánnám, ha véget vetnék ennek, nem tudom, de nagyon fogom sajnálni, ha nem leszünk társak, de talán nelküle nyugodtabb és könnyebb lesz az életem. Akinek van / volt hasonló csalódása, szívesen venném, ha megosztaná. Köszönöm annak, aki végigolvasta a bánatom.2017. febr. 10. 22:47
21/29 A kérdező kommentje:
Tehat akkor 100%-ra allithatom azt, ha reggel beszelek vele, hogy hutlen es penzert megcsal. Ha ez igy van, nem fogok megtorni, nem vagyok torekeny tipus viszont teljesen kizarom az eletembol, es elkoltozom, hogy soha tobbe ne tudjon megtalalni. Mert mikor osszeveszunk mindig O kezdemenyezi a bekulest, ami fura, mert ekkor ugy erzem egy ujabb halot dobott ki ram, hogy legyen egy szemetesladaja, mert allitasa szerint senki nem hallgatja meg a problemait, rajtam kivul, viszont az elmult 3-4 honapban mar meg sem hallom amikor panaszkodik, vagy probalja elmeselni, es meg akar gyozni rolam , hogy mi folyik a peepshowban mikor kulfoldon van.
2017. febr. 11. 00:55
22/29 anonim válasza:
Ahogy írta valaki korábban, menj ki és nézd meg, mit csinál, hogy megnyugodjon a lelked.
Mondjuk nekem így látatlanban kívülről, nincs sok kétségem, dugják is kint.
23/29 A kérdező kommentje:
A csomagja az ajto elott. Tudni fogja... 2 heten belul amerikaba koltozom. Nem er annyit , hogy utanajarjak egy olyan dolgonak, amiben majdnem, hogy 100% biztos vagyok. 10 ev utan ujra tonkretett egy no, nem erte meg! Az ilyen hutleg hazug noknek annyit uzennek, hogy a maganyban szenvedjenek az utolso perceikben es ne akaszkodjanak ra egy tisztesseges emberre, aki nem erdemli meg :(
2017. febr. 11. 01:26
24/29 anonim válasza:
Tudtad mivel foglalkozik, nem?
Segíteni nem tudsz neki, akkor mit vársz el?
25/29 anonim válasza:
Meztelen táncol? 41 évesen a 20 éves p icsák közt? Naív vagy fiam! Az igazság az, hogy szétkúrják a nődet!
26/29 anonim válasza:
A barátnőm is állította,hogy az ő lánya csak rúdtáncol,semmi szex. Aztán csak kiderült,hogy bizony szobára is megy,vagyis viszik! 40 évesen biztos nem táncikálni veszik fel ilyen helyekre!
Viszont,Te elfogadtad az elején és ha nem tudod megadni neki azt az anyagi biztonságot amire szüksége van,felejtsd el! Soha nem fog a két szép szemedért lemondani erről a pénzkeresetről!
27/29 A kérdező kommentje:
Meg mindig azt allitja, hogy igazat mond, de en nem tudom, es nem tudtam soha elhinni ezt neki. Agresszivva valik, ha errol probalok vele beszelni, remenytelen. :D
2017. febr. 11. 13:15
28/29 anonim válasza:
Akkor kimondom én amit a sok álszent idióta ellőttem nem volt hajlandó. Ez egy hazug megbízhatatlan rib...anc, akit egyáltalán nem érdekel te mi érzel, szórakozik veled, te meg vagy olyan hülye papucs hogy ezt elnézed neki. Ember legyen már tartásod, legyél már férfi, és hagyd ott a fenébe! 1 év nem olyan sok idő, más 20 év után is tud új életet kezdeni. Szedd össze magad! Mégis mivel áltatod magad?
29/29 A kérdező kommentje:
#28 Neked is volt mar ilyen tapasztalatod? Nem akarom kemeny vadakkal "bantani" mar, de meg mindig nem ment el, a masik szobaban van, es nem nagyon szol hozzam, ha probalok vele beszelni, es bekesen elvalni.
2017. febr. 11. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!