Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Figyelemfelhívás mert tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelemfelhívás mert tetszem neki?

Figyelt kérdés
Egy lány mindig msnen rámír meg mindent elmond nekem, konkrétan azt is hogy ki tetszik neki mikor meg elég sok bizalmas dolgot, és mindig megelőz msnen én sosem tudok ráírni elsőnek.. Ez egyfajta figyelemfelkeltés akar lenni hogy bejövök neki? (amúgy ő is nekem nagyon :D)
2010. máj. 7. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
igen:) bááár h elmondja h ki tetszik neki hm érdekes:D de sztem igen tetszel neki:) korotok?
2010. máj. 7. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:
hát én akkor szoktam elmondani egy pasinak hogy ki tetszik nekem,hogyha azt akarom hogy tudja hogy csak híverként nézek rá
2010. máj. 7. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:

16 :)

De akkor van rá esély? az a gond hogy van barátja de ingatag lábakon áll az :) Bár van trónörökös szal max harmadik lehetek de akkor is?

2010. máj. 7. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!